Bekijk grote foto's
In de prachtige Moezelstreek
Gelegen tussen wijnvelden
Binnenzwembad met kleuterbad
Groot indoorspeelparadijs
Hertenkamp, klimbos
Brasserie, snackbar
Bollo-club
Wijnregio ontdekken
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Landal Sonnenberg - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Sonnenberg, Rheinland-Pfalz

  Soms hoef je maar een klein stukje te rijden om in een compleet andere wereld te komen! Zo sta je in twee uur rijden van Maastricht in Leiwen aan de Moezel. Hier komt de bekende wijn vandaan, die geoogst wordt in de wijngaarden langs de rivierhellingen. In die gezellige wijndorpjes gaat het er nog echt gezellig aan toe. Hoog op een rijk begroeid plateau ligt Landal Sonnenberg met zijn vele voorzieningen. Kom tot rust midden in de natuur en ontdek al het moois in wijngebied De Moezel. Samen wandelen, met de kinderen naar het zwembad en picknicken bij het hertenkamp met uitzicht over het dal. Landal Sonnenberg heeft mooi afgebakende kampeerplaatsen (circa 90 m²) en gezellige vakantiewoningen. De ligging is fraai; hooggelegen, terrasvormig, rustig en midden in het bos.

  Geniet volop van het uitzicht over het Moezeldal
  Op het park is een overdekt zwembad met apart peuterbad en diverse speelattracties. Voor kinderen is er een indoorspeelparadijs, een uitdagend klimbos, indoorklimwand, minigolf en leuke speeltuinen. En voor de jongste kinderen de Bollo Club. En heb je trek na een dag vol activiteiten dan kun je jezelf laten verwennen in de Brasserie of de snackbar bezoeken voor een snelle hap.

  Maak kennis met de grote wijnen uit deze regio
  Uit deze streek komt de bekende Moezelwijn, die geoogst wordt in de wijngaarden langs de rivierhellingen. In de gezellige wijndorpjes gaat het er nog echt gezellig aan toe. Maak een boottocht op de Moezel of een eindeloze boswandeling vanaf het park. Dit is genieten van het goede leven! Op een bosrijk bergplateau tussen de wijnvelden kom je tot rust en hebben de kinderen alle ruimte om te spelen. Geniet van het uitzicht over het dal waar de Moezel langzaam kabbelt. Wandel de bossen in of bezoek historisch Trier, de oudste stad van Duitsland.

  Eind 2023 hebben 213 vakantiewoningen een vernieuwd interieur. Verder heeft het zwembad dan duurzame installaties en infra rood verwarming.


  Boek Landal Sonnenberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!