Bekijk grote foto's
Gezinscamping in Luxemburg
Glamping met eigen sanitair
Outdoor in Mullerthal
Uitgebreide animatie begin mei tot half sept.
Verwarmd binnenbad
Buitenbad met zachte bodem
Mountainbiken, wandelen
Luxemburg, Echternach, Trier
 • Beoordeling8.0
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Birkelt - kijk voor de beste deals bij:
  Suncamp Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Birkelt, Luxemburg

  Camping Birkelt ligt in Luxemburg, midden in de bossen van het dal van de Ernz Blanche (Mullerthal). Deze 5 glampingcamping is sfeervol, goed verzorgd en er is heel erg veel te doen. Gezinnen zullen zich hier uitstekend vermaken. Op camping Birkelt vind je een verwarmd binnenbad, heerlijk bij minder mooi weer. Het dak van dit binnenbad kan tijdens mooie zomerse dagen open. Ook is er een mooi buitenbad met zachte bodem van wel 450m² groot met kinderbad (diepte 15 tot 30 cm). Bij het zwembad is een poolbar voor een hapje en een drankje. Met de tafeltennistafels en een speeltuin is vervelen hier uitgesloten! Bovendien worden er in het hoogseizoen diverse leuke activiteiten aangeboden voor alle leeftijden.

  Actief je zomervakantie beleven op korte afstand van Nederland
  Ook op het sportieve vlak beleef je op Camping Birkelt een onvergetelijke vakantie, want je kunt hier veel sporten, wandelen en mountainbiken Volop spelen en plezier voor jonge kinderen en sport en avontuur voor de jeugd en allerlei activiteiten voor de volwassenen, alles is mogelijk op deze camping. Maak vanaf de camping een mooie wandeling of fietstocht. Op de camping vind je een multifunctioneel sportveld. En mocht je trek hebben na een actieve dag buiten, dan kun je in het restaurant genieten van een heerlijke maaltijd.

  Camping Birkelt ligt op korte afstand van het gezellige plaatsje Larochette
  De omgeving is helemaal zoals je je Luxemburg voorstelt: de camping is omringd door beboste heuvels. Zodat sportieve fietsers, wandelaars en senioren zich hier zeker thuis zullen voelen. Larochette ligt aan de oostkant van de provincie Luxembourg, aan de grens met Grevenmacher, waar je prachtige natuurgebieden vindt; zoals het Müllerthal, ook wel 'Klein Zwitserland' genoemd. In dit deel van het land kun je rotsklimmen, kanoën, vissen en mountainbiken en natuurlijk eindeloos wandelen en sportief fietsen! Te voet ben je al gauw bij het kasteel en in het toeristische Larochette met een gezellig marktplein met muziekpaviljoen, terrasjes, restaurants en winkels. Met de auto is het maar een kort ritje naar de stad Luxemburg (30 km), Echternach (24 km) of de oudste stad van Duitsland: Trier (maar 40 km)! Ook de Belgische Ardennen, de Franse Ardennen, het Saarland en het dal van de Moezel in Duitsland zijn helemaal niet zo ver weg.

  Boek Birkelt via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Luxemburg!