Gezinscamping in Luxemburg
Glamping met eigen sanitair
Outdoor in Mullerthal
Luxemburg ontdekken
Verwarmd binnen/buitenbad, buitenbad
Sauna, sporten
Mountainbiken, wandelen
Luxemburg, Echternach, Trier
 • Beoordeling8.0
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Birkelt - kijk voor de beste deals bij:
  Suncamp Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Birkelt, Luxemburg

  Glampingcamping Birkelt in Luxemburg ligt midden in de bossen van het dal van de Ernz Blanche in het Mullerthal. Dit is een echte vijfsterren gezinscamping: sfeervol, netjes verzorgd en volop leuke activiteiten op de camping zelf. Gezinnen met jonge kinderen kunnen zich hier zeker vermaken. Zo kan het verwarmde zwembad worden overdekt, zodat de kinderen het hele jaar door lekker kunnen zwemmen terwijl je zelf gebruik maakt van de sauna. Buiten vind je ook nog een peuterbad van 12x8 m (geopend ongeveer half juni). Met de mini-golf, inline-skatebaan, tafeltennis tafels, tennisbanen, speeltuin en zelfs paarden is vervelen hier uitgesloten! En bij minder weer kunnen de kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin.

  Actief op vakantie kan op Birkelt zeker
  Ook op het sportieve vlak beleef je op Camping Birkelt een onvergetelijke vakantie, want je kunt hier veel sporten, zoals tennis, minigolf en mountainbiken. Volop spelen en plezier voor jonge kinderen en sport en avontuur voor de jeugd en allerlei activiteiten voor de volwassenen, alles is mogelijk op deze camping. Wat dacht je van een excursie per paard in de bossen?

  Vijfsterren glampen
  Behalve kamperen met eigen accommodatie kun je op Birkelt ook logeren in luxe lodgetenten met eigen sanitair. Na een goede nacht op echte bedden ga je de omgeving verkennen. De omgeving is helemaal zoals je je Luxemburg voorstelt: de camping is omringd door beboste heuvels. Zodat sportieve fietsers, wandelaars en senioren zich hier zeker thuis zullen voelen. Larochette ligt aan de oostkant van de provincie Luxembourg, aan de grens met Grevenmacher, waar je prachtige natuurgebieden vindt; zoals het Müllerthal, ook wel "Klein Zwitserland" genoemd. In dit deel van het land kun je rotsklimmen, kanoën, vissen en mountainbiken en natuurlijk eindeloos wandelen en sportief fietsen!

  Te voet ben je al gauw bij het kasteel en in het toeristische Larochette met een gezellig marktplein met muziekpaviljoen, terrasjes, restaurants en winkels. Met de auto is het maar een kort ritje naar de stad Luxemburg (30 km), Echternach (24 km) of de oudste stad van Duitsland: Trier (maar 40 km)! Ook de Belgische Ardennen, de Franse Ardennen, het Saarland en het dal van de Moezel in Duitsland zijn helemaal niet zo ver weg.
  Boek Birkelt via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Luxemburg!