Bekijk grote foto's

Landal Klein Oisterwijk Landal GreenParks vakantiepark

Nieuw vakantiepark
Luxe lodges
Zwemvijver met ligweide
Restaurant met beachbar
Fietstochten en wandelen
Fietsverhuur
Bossen en vennen
Loonse en Drunense Duinen, Beekse Bergen
 • Beoordeling7.8
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Klein Oisterwijk - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Klein Oisterwijk, Noord-Brabant

  Vakantiepark Landal Klein Oisterwijk ligt aan een prachtig natuurgebied, de Oisterwijkse Bossen en Vennen. En niet ver van de Kampina en de stad Tilburg. Geniet van de streekproducten in het restaurant terwijl de kinderen heerlijk buiten spelen in de natuurspeeltuin. Bij mooi weer ga je naar de zwemvijver, plons in het natuurwater en relax op de ligweide. Tijdens jouw vakantie op dit leuke park kun je diverse workshops volgen, wat dacht je van boogschieten of zelfs vlotten bouwen of een spannende survivaltocht. Dat is nog eens sportief bezig zijn in de buitenlucht!

  Voor een hapje en een drankje ben je van harte welkom in het restaurant
  Het gezellige restaurant 'De 3 Vennen' weet wat Bourgondische gastvrijheid betekent. Zij heten je van harte welkom voor een lekkere lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner. En let op er is zelfs een beachbar met een geweldig uitzicht op het water!

  Logeren op dit vakantiepark is een feest
  Je logeert in een van de duurzame en compleet ingerichte lodges die helemaal opgaan in de natuurlijke omgeving. Jouw vakantiewoning is vrijstaand en heeft een moderne inrichting met een fijne complete keuken en zelfs een badkamer met regendouche. Als het zonnetje schijnt zoek je een fijn plekje op je eigen terras.

  De omgeving is zo veelzijdig dat vervelen absoluut geen optie is.
  Na een (fiets) tocht van 3,5 km door de Oisterwijkse bossen kom je in het prachtige centrum van Oisterwijk. Een supergezellig dorp met fantastische restaurants en luxe winkels. Dit vakantiepark is centraal gelegen tussen de drie grote steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Binnen 20 minuten ben je in een van deze steden en iedere stad heeft zijn eigen bijzondere bezienswaardigheden. En de Oisterwijkse Bossen en Vennen op korte afstand heb je natuurlijk een fantastisch wandel- en fietsgebied bij de hand.

  p.s. Park in aanbouw 2023
  Dit park is nog in aanbouw en te boeken vanaf 28-08-2023. Landal doet er alles aan om gasten hier zo weinig mogelijk hinder van te laten ondervinden, maar het kan zijn dat er op bepaalde plekken van het vakantiepark nog werkzaamheden worden verricht.
  De volgende voorzieningen zijn klaar: de escaperoom, restaurant, beachbar en diverse speelmogelijkheden op het park.


  Boek Landal Klein Oisterwijk via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!