Bekijk grote foto's
Wandelparadijs bij uitstek
Aan de rand van bos en stuwmeer
Overdekt zwembad
Indoorspeelparadijs vernieuwd (2022)
Fun & Entertainment-programma
Restaurant nieuw (2022)
Speciale vakantiewoningen voor huisdieren
Wandelen en fietsen
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Landal Hochwald - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Hochwald, Rheinland-Pfalz

  Hochwald is vlak bij een stuwmeer gelegen, waar je het hele jaar kunt vissen. In de zomer is het heerlijk wandelen en mountainbiken naar de gastvrije dorpjes in de omgeving. In welk jaargetijde je Landal Hochwald ook bezoekt, de omgeving van dit hooggelegen bungalowpark in de Hunsrück biedt altijd iets bijzonders. In de bossen kun je het hele jaar door wandelen en dieren spotten. Loop je vanaf het park het paadje af naar beneden, dan kom je uit bij het stuwmeer. Hier kun je vissen of lekker zonnebaden. Te voet, met de fiets of mountainbike verken je Kell am See en andere gastvrije dorpjes rondom het park. De kleintjes vermaken zich in het grote indoor-speelparadijs en het overdekte zwembad. Gezamenlijk eten met uitzicht op de omgeving, doe je in de nieuwe (2022) restaurant. Vanaf je tafel heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.

  Even lekker eruit, zonder die alledaagse stress, even helemaal anders; een ander huis en andere dingen doen. Ontspannen met de benen omhoog en een goed boek of gewoon luieren, of juist actief bezig zijn. Het team zorgt ervoor, dat iedereen, die wil, kan kiezen uit leuke, actieve en creatieve programma’s. Sport en spel, voor iedereen! Alleen, met z’n tweeën of met de hele familie. Afspreken bij het indoorspeelparadijs, van de glijbaan glijden of ravotten in een van de speeltuinen. Bij mooi weer is de waterspeeltuin natuurlijk heerlijk.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Hochwald beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een waterspeelplaats, een airtrampoline, midgetgolfbaan, grote speeltuin, sportveld, bowlingbanen, tafeltennis, Bollo’s indoorspeelparadijs met vele attracties voor groot en klein en een zwembad binnen met apart kleuterbad.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van het Fun & Entertainment-team.

  Bollo's piraten indoorspeelparadijs
  Een speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Als het buiten wat minder weer is kunnen de kinderen zich hier prima vermaken. Er zijn verschillende springkussens, een ballenbak en touwbruggen. Voor papa en mama is er een terras voor een klein hapje of drankje terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het indoorspeelparadijs. De consumptie van eigen voedsel en drank is niet toegestaan.

  In de omgeving
  In het Triererland zijn er veel sporen van de Romeinen aanwezig. De oude stad Trier, burchten en kastelen kenmerken dit gebied in Duitsland. In deze regio ligt Landal Hochwald gelegen aan de rand van het bos en stuwmeer van Kell am See. Vanaf het bungalowpark kunt u een heerlijke wandeling of fietstocht door de Hunsrück maken en de schitterende omgeving verkennen. Wanneer u zin heeft in een cultureel dagje kunt u naar de grote steden Metz en Luxemburg.
  Boek Landal Hochwald via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!