Wandelparadijs bij uitstek
Aan de rand van bos en stuwmeer
Overdekt zwembad
Indoorspeelparadijs
Fun & Entertainment-programma
Restaurant/Brasserie
Speciale vakantiewoningen voor huisdieren
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Landal Hochwald - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Hochwald, Rheinland-Pfalz

  Hochwald is vlak bij een stuwmeer gelegen, waar u het gehele jaar kunt vissen. In de zomer is het heerlijk wandelen en mountainbiken naar de gastvrije dorpjes in de omgeving. In welk jaargetijde u Landal Hochwald ook bezoekt, de omgeving van dit hooggelegen bungalowpark in de Hunsrück biedt u altijd iets bijzonders. In de bossen kunt u het hele jaar door wandelen en dieren spotten.

  Loopt u vanaf het park het paadje af naar beneden, dan komt u uit bij het stuwmeer. Hier kunt u vissen of lekker zonnebaden. Te voet, met de fiets of mountainbike verkent u Kell am See en andere gastvrije dorpjes rondom het park. De kleintjes vermaken zich in het grote indoor-speelparadijs en het overdekte zwembad. Gezamenlijk eten met uitzicht op de omgeving, doet u in Timber’s Brasserie. Vanaf uw tafel heeft u prachtig uitzicht op de omgeving. In 2011 is Landal Hochwald uitgebreid met luxueuze 8- en 12-persoonsbungalows.

  Even lekker eruit, zonder die alledaagse stress, even helemaal anders; een ander huis en andere dingen doen. Ontspannen met de benen omhoog en een goed boek of gewoon luieren, of juist actief bezig zijn. Wij als team zorgen ervoor, dat iedereen, die wil, kan kiezen uit leuke, actieve en creatieve programma’s. Sport en spel, voor iedereen! Alleen, met z’n tweeën of met de hele familie. Op het park worden onder andere familiewandelingen en mountainbiketochten georganiseerd en daarnaast kunt u ook meedoen aan moonlight swimming, speurtochten, bingo en nog veel meer!

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Hochwald beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een waterspeelplaats, een airtrampoline, midgetgolfbaan, grote speeltuin, natuurijsbaan, sportveld, bowlingbanen, tafeltennis, Bollo’s Piraten indoorspeelparadijs met vele attracties voor groot en klein en een zwembad met apart kleuterbad.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van het Fun & Entertainment-team.

  Bollo's piraten indoorspeelparadijs
  Een speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Als het buiten wat minder weer is kunnen de kids zich hier prima vermaken. Er zijn verschillende springkussens, een ballenbak en touwbruggen. Voor papa en mama is er een terras voor een klein hapje of drankje terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het indoorspeelparadijs. De consumptie van eigen voedsel en drank is niet toegestaan.

  In de omgeving
  In het Triererland zijn er veel sporen van de Romeinen aanwezig. De oude stad Trier, burchten en kastelen kenmerken dit gebied in Duitsland. In deze regio ligt Landal Hochwald gelegen aan de rand van het bos en stuwmeer van Kell am See. Vanaf het bungalowpark kunt u een heerlijke wandeling of fietstocht door de Hunsrück maken en de schitterende omgeving verkennen. Wanneer u zin heeft in een cultureel dagje kunt u naar de grote steden Metz en Luxemburg.
  Boek Landal Hochwald via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!