Bekijk grote foto's
Een kindvriendelijk vakantiepark/camping
Ligging achter dijk, strand op 5 minuten lopen
Zwembad binnen en zwembad buiten
Klein kindvriendelijk strandje
Luxe chalets met sauna
Animatieteam
Goed restaurant
 • Beoordeling8.2
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Ardoer Scheldeoord - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Scheldeoord, Zeeland

  Op loopafstand van de Schelde ligt 5 sterren vakantiepark/camping Scheldeoord. Dit vakantiepark ligt direct achter de dijk aan weerszijden van de weg die naar het strand loopt, in Zuid Beveland. Comfortcamping Scheldeoord is een gezellige familiepark met zwembad, animatie en diverse (speel)voorzieningen, gelegen in een rustige omgeving, met het Scheldestrandje op slechts 500 m. Wandel- en fietsliefhebbers zijn bij Scheldeoord helemaal op hun plek.

  Dit vakantiepark ligt zo’n 2 km van het dorpje Baarland in de ‘Zak van Zuid-Beveland’, een rustig gebied dat zich Nationaal Landschap mag noemen. Je logeert hier in mooie comfortabele chalets. Verder kun je ook kiezen voor een glampingvakantie aan zee. Huur een van de mooie safaritenten of lodgetenten met sanitair.

  De vijf sterren van dit vakantiepark schitteren volop
  Ze staan voor kindvriendelijk, comfort en luxe. Op het park vind je ruime zonnige kampeerplaatsen en comfortabele vakantiewoningen. Het restaurant, biedt een uitstekend menu en natuurlijk kun je er ook pizza bestellen en meenemen naar je accommodatie. Verder zijn er leuke zwembaden ( binnen- en buitenbad) en meerdere speeltuintjes. WiFi over de hele camping (tegen betaling). Het enthousiaste animatieteam zorgt ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Sport, spel en theater staan regelmatig op het programma.

  Toeristen kiezen voor Zeeland een heus vakantieparadijs toch?
  De omgeving van camping Scheldeoord ( “zak van Zuid Beveland”) is voor fietsers en wandelaars een waar paradijs. Al fietsend door de polders kom je veel leuke dorpjes onderweg teggen zoals Ellewousdijk, Hoedekenskerke en Oudelande. En wat dacht je van een tochtje maken met de oude stoomtrein van Goes naar Borsele? De steden Goes en Middelburg zijn zeker een bezoek, ze hebben een rijk verleden. Ontdek niet alleen Zeeuwse steden als Goes, Middelburg, Zierikzee en Veere, maar ook de Belgische plaatsen Gent, Brugge en Antwerpen. En wat dacht je van een bezoek aan het Arsenaal in Vlissingen? Deze zijn allemaal goed bereikbaar vanaf Scheldeoord.


  Boek Ardoer Scheldeoord via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!