Bekijk grote foto's

Landal Brandnertal Landal GreenParks vakantiepark

Overdekt zwembad
Op een hoogplateau gelegen (1170 m)
Uitzicht over het Klosterdal
Voor de actieve vakantieganger
Gratis saunafaciliteiten
91 appartementen in 11 chalets
 • Beoordeling8.7
 • KleinschaligXS
 • Binnenzwembad
 • Winterverblijf
 • Landal Brandnertal - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Brandnertal, Vorarlberg

  Het Brandnertal, in het uiterste westen van Oostenrijk, ontdekken vanaf een mooi vakantiepark? Het hoogplateau Tschengla in Bürserberg is door zijn groene omgeving en fantastische uitzicht een populaire bestemming zeker bij de actieve vakantievierders. Hier op Landal Brandnertal kun je zeker genieten van de mooie omgevin en het berglandschap. Naast wandelen en mountainbiken is er een groot aanbod aan diverse sportieve activiteiten.

  Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk relaxen in het wellnesscenter, het zwembad of op het terras van je appartement, dat geheel is gebouwd in traditioneel Oostenrijkse stijl. Lekker gemakkelijk is de eigen minimarkt met broodjesservice, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen en verse broodjes.

  Op Landal Brandnertal kun je in de vakantieperiode diverse activiteiten doen onder leiding van het Fun & Entertainment-team. Ook in de omgeving van het park worden diverse leuke belevenissen aangeboden.

  Bollo Club en recreatieprogramma
  Op het park kunnen de jongste kinderen zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van het Fun & Entertainment-team.

  Omgeving van het park
  Welkom in het betoverende landschap van Brandnertal in Vorarlberg, Oostenrijk! Hier wandel je door de traditionele dorpjes, pak je de mountainbike om de bergen te verkennen en geniet je van de gezonde frisse berglucht. Vanaf Landal Brandnertal, dat op het hoogteplateau Tschengla ligt, heb je een fantastisch uitzicht op het omliggende berglandschap. Ervaar het ultieme vakantiegevoel in de Alpen!In het Brandnertal kun je zeker een bezoek brengen aan het nieuwe Bikepark van Vorarlberg 'Bikepark Brandnertal' heel leuk voor beginners maar ook voor geoefende mountainbikers. Hier kun je deelnemen aan diverse funsporten, een geweldige outdoor-attractie.  Boek Landal Brandnertal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Oostenrijk!