Bekijk grote foto's

Landal Alpine Lodge Lenzerheide Landal GreenParks vakantiepark

Zonnige, rustige ligging
Panoramauitzicht
Overdekt zwembad en wellnss
Fitnessruimte en sportshop
Gratis wifi
Uitgebreide wintersportmogelijkheden
Bosrijke omgeving
90 luxe appartementen en 3 chalets
 • Beoordeling9.1
 • KleinschaligXS
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Winterverblijf
 • Landal Alpine Lodge Lenzerheide - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Alpine Lodge Lenzerheide, Graubünden

  Het is puur genieten van het goede leven bij het nieuwe en luxueuze Alpine Lodge Lenzerheide. Speel een partij golf in de dynamische regio Graubünden en sluit uw dag af met een massage in uw eigen luxe accommodatie.

  Op een bosrijke helling in de Zwitserse Alpen vindt u onze exclusieve lodge op 1.450 meter hoogte. De prachtig hooggelegen locatie biedt u vele mogelijkheden voor een actieve zomer in de familievriendelijke omgeving van Lenzerheide. Ontdek dit paradijs voor natuurliefhebbers op ruim 300 km fietspaden en 170 km wandelpaden. De zeil- en surfschool en de bootverhuur bij het strandbad aan de Heidsee bieden tal van watersportmogelijkheden. Wie nog meer actie wil, kan terecht op de langste rodelbaan ter wereld en het hoogst gelegen klimpark van Zwitserland. Ook in de winter biedt de regio Graubünden volop mogelijkheden voor de luxe wintersporter en is het de ideale locatie om van een exclusieve wintersportvakantie te genieten.

  Zowel 's zomers als 's winters biedt Lenzerheide volop mogelijkheden voor sportliefhebbers en genieters. Er is voor elk wat wils. De regio draagt het kwaliteitskenmerk 'Gezinnen welkom' en biedt een uitgebreid, op het seizoen afgestemd en deels gratis recreatie- en animatieprogramma. Wie dat nog niet genoeg vindt, kan zich uitleven op 170 km wandelpaden, 305 km bewegwijzerde fietsroutes en 1.000 km gps-tracks of bij klimpartijen, watersport en golf. U hoeft zich geen moment te vervelen. Ook zijn er tal van idyllische en rustige plaatsjes in de bergen of aan het meer – ver weg van de stress van alledag.

  Boek Landal Alpine Lodge Lenzerheide via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zwitserland!