Nieuw vanaf herfst 2018 (december 2017 boeken)
Luxe en innovatief vakantieparadijs
Tropisch Zwemparadijs Aqua Mundo
Ontspannen in Spa & Country Club
Luxe Cottages en Wellness
Gelegen aan de voet van de Alpen
Rust, ruimte, groen, bergen
Veel activiteiten voor alle leeftijden
Center Parcs Park Allgau - de beste prijzen en boeken bij:
Center Parcs Bekijk
prijs

Over vakantiepark Center Parcs Park Allgau, Baden-Württemberg / Zwarte Woud

Park Allgäu is het spectaculaire nieuwe Center Parcs park in Zuid-Duitsland bij het plaatsje Leutkirch im Allgau dat in de herfst van 2018 opent. Het is een luxe en innovatief vakantieparadijs voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, midden in de natuur en aan de voet van de Alpen. Ontdek dit droomvakantiepark hier snel en verbaas je over de vernieuwingen en het luxe aanbod.

De ligging tussen Stuttgart, München en Zürich is uniek met de Alpen op de achtergrond. Verder vind je hier een fantastisch tropisch zwemparadijs Aqua Monde en een Spa&Country club voor de ultieme ontspanning.

Het Tropisch zwemcomplex en de vele activiteiten, de indoor speeltuin Baluba, de klimtuin en de kinderboerderij maken dit tot een vakantieparadijs voor kinderen en hun ouders. De woningen variëren van moderne smaakvolle cottages zoals je gewend bent bij Center Parcs tot zéér exclusief met diverse wellnessvoorzieningen welke boekbaar zijn vanaf december 2017! Kies snel uit de Comfort, Premium of VIP cottages. Kies je voor de VIP Cottages dan beschik je over een wellness-ruimte, infraroodsauna en diverse vip-arrangementen.

Park Allgäu ligt in een van de populairste vakantiegebieden in Duitsland. Het 184 hectare grote Park Allgäu is gelegen in een mooie en bosrijke omgeving met fantastisch uitzicht over de Alpen. Dit vakantiepark in Duitsland ligt in de buurt van het gemoedelijke stadje Leutkirch op de grens tussen Beieren en Baden-Wüttemberg.

Dit prachtige park kun je vanaf januari 2018 boeken! Wordt dit jouw vakantie herfst 2018?

Boek Center Parcs Park Allgau via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!