Bekijk grote foto's

Center Parcs Les Ardennes Center Parcs vakantiepark

Verblijf in een compleet vernieuwde cottage
Vakantie in de Ardennen
Niet ver van PlopsaCoo
Met quad, e-bike of mountainbike door de Ardennen
High Adventure Experience
Dubbele glijbaan in de vernieuwde Aqua Mundo
 • Beoordeling7.6
 • Groot parkL
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Winterverblijf
 • Center Parcs Les Ardennes - kijk voor de beste deals bij:
  Center Parcs Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Les Ardennes, Ardennen

  Les Ardennes is de perfecte mix van stoere actie en heerlijke rust in de avontuurlijke Ardennen. Alle cottages zijn compleet vernieuwd, van badkamer tot keuken, van vloer tot plafond. Kom je met je gezin, of met je hele vriendenclub van 20 personen? In Les Ardennes vind je de perfecte cottage. En laat gelijk vast handdoeken klaarleggen, laat je boodschappen bezorgen of boek een Barbecue Arrangement.

  De Aqua Mundo in Les Ardennes heeft twee glijbanen naast elkaar waar je lekker vanaf kan racen. En natuurlijk kun je in de Aqua Mundo ook zwemmen, spetteren, spelen en relaxen. Je vind hier behalve de glijbanen ook het golfslagbad, de bubbelbaden, babyzwemmen en de aqua workouts, de ideale vakantie-fitnessoefeningen in het warme water voor iedereen.

  Voor de aktieve gasten is er de High Adventure Experience, klimmen en klauteren tussen de boomtoppen, of de Cool Factor:Paintball. Met de Quad, buggy, fiets of mountainbike kun je op ontdekkingstocht in de omgeving.

  De Ardennen zijn echt mooi: karakteristieke dorpjes wachten op je met hun kastelen, abdijen en gezellige terrasjes. Je vind hier meer dan voldoende wandelroutes en ATB routes op letterlijk elk niveau.

  Leuke uitstapjes zijn met de kinderen een dag naar PlopsaCoo. Of bezoek de brouwerij van Achouffe. Geniet in een pittoresk eethuisje in de buurt van de lekkere Ardense specialiteiten en drink er een smakelijk Vieille Salme-biertje bij.

  Boek Center Parcs Les Ardennes via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!