Verwarmd openlucht zwembad
met 40 meter lange glijbaan
Waterplezier voor het hele gezin
Speel- en zonneweiden
Bezoek de wijnmakerij of kaasboer
Of ga oesters proeven
Hof van Zeeland - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs

Over vakantiepark Hof van Zeeland, Zeeland

Zeeland… zo dichtbij en toch even helemaal weg van huis! Vakantiepark Hof van Zeeland heeft alles voor de ideale gezinsvakantie. Rust aan het water. Het vakantiepark is ruim opgezet en gelegen aan de Stellenplas, waar je ook je hengel uit kunt gooien. De grote variëteit aan woningen zorgt voor de ideale bungalow voor jullie gezin!

Animatie voor jong en oud aan alle kinderen is gedacht. Er is een uitgebreide speeltuin en vele sportmogelijkheden. Ga lekker tennissen, voetballen of jeu de boulen.

Buitenplaats Hof van Zeeland is gelegen op het Zeeuwse eiland Zuid-Beveland, een schilderachtig gebied met een uniek oerhollands landschap. Vanuit het park ben je binnen 20 minuten met de auto op het Noordzeestrand. Ook zijn er in de omgeving diverse uitstapjes mogelijk, naar het oude vissersplaatsje Yerseke, de historische steden Goes, Zierikzee, Middelburg en Domburg. Ontdek cultureel Zeeland met een bezoek aan het bevrijdingsmuseum of de kaasboerderij. Daarnaast zijn er vele wandel- en fietsroutes die u langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden leiden.Boek Hof van Zeeland via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!