Appartementencomplex Bosch en Zee

8.0
Voor rust- natuurliefhebbers
Golfbaan Texel nabij
Zwemparadijs op ca. 500 m
Nabij De Koog
Aanbod Fiets- en wandelroutes
Appartementencomplex Bosch en Zee - de beste prijzen en boeken bij:
Roompot Bekijk
prijs

Aanbiedingen en specials op Appartementencomplex Bosch en Zee:

Over vakantiepark Appartementencomplex Bosch en Zee, Waddeneilanden

Midden op het mooie eiland Texel, aan de kant van de Noordzee, vindt u Appartementencomplex Bosch en Zee. Een klein en vriendelijk complex, zeer geschikt voor met name senioren, jonge gezinnen en familie-uitjes. Appartementen Bosch en Zee is een kleinschalig en gemoedelijk complex tussen de duinen en bossen en is uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Je kunt hier wandelen, watersporten, winkelen, genieten van ruim 30 kilometer strand en met ruim 135 kilometer fietspad kun je het hele eiland ontdekken.
Op het park is een openlucht zwembad met apart kinderbadje aanwezig en er is een leuke speeltuin. Om het eiland te verkennen is er mogelijkheid tot het huren van een fiets. Er is een restaurant aanwezig met een indoor barbecue en een kinderspeelhoek.

Bosch en Zee ligt nabij badplaats De Koog, slechts enkele minuten fietsen van strand en zee én op loopafstand van het dorpscentrum. Hier bevinden zich vele winkels, restaurants en gezellige uitgaansgelegenheden. Het complex is gelegen midden op het eiland Texel en op loopafstand van het strand, het bos en het gezellige dorpscentrum van De Koog. Gasten van appartementcomplex Bosch en Zee krijgen vanaf heden onbeperkt zwembadkaartjes voor zwemparadijs Calluna.

Boek Appartementencomplex Bosch en Zee via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!