Glamping op een bijzonder locatie
Ligging aan Uitgeestermeer
Watersportactiviteiten
Vakantiewoningen ook voor grotere gezelschappen
Restaurant, IJssalon
Natuurspeeltuin
Kindvriendelijk vakantieverblijf
Surfen, bootje varen etc.
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Erfgoedpark de Hoop - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Erfgoedpark de Hoop, Noord-Holland

  Erfgoedpark de Hoop ligt aan het Uitgeestermeer. Het Noord-Hollandsevakantieparkje ligt in een prachtige groene en waterrijke omgeving een plek die geschikt is voor zowel actieve vakantiegangers als rustzoekers. Op het park ervaar je luxe en gastvrijheid. Het park verhuurt luxe safaritenten, riante vakantiewoningen en sfeervolle 4-persoons appartementen met uitstekende zwem- en watersportmogelijkheden binnen handbereik. En voor een hapje en drankje kun je op het park vanaf begin juni 2021 ook terecht bij het restaurant en de ijssalon. Voor de kinderen is er een natuurspeeltuin. Verder kun je op het park gratis parkeren en zijn er zelfs 6 laadpalen voor een elektrische auto.

  Speeltuin en zwemmeer
  Op Erfgoedpark de Hoop is er voor kinderen van alles te doen! Er zijn diverse natuurspeeltuinen en er is een groot grasveld waar kinderen lekker kunnen voetballen en ravotten. Direct aan het park bevindt zich een (openbaar) zwemmeer, het Zwaansmeer, waar je met de kinderen naar hartenlust kunnen zwemmen en spelen in het water. Het meer loopt erg geleidelijk af en is hierdoor ook geschikt voor jongere kinderen. Naast het meer bevindt zich een groot grasveld, erg leuk voor een gezellige zomerpicknick.

  Genoeg te beleven in Noord-Holland
  Tal van watersport activiteiten, met de boot naar de Zaanse schans of Alkmaar, maar ook bijzondere culturele en historische bezienswaardigheden. Ook liggen de stranden en diverse grote steden in de directe omgeving. Het IJsselmeer, de Noordzee en het mooie duingebied zijn ook prima te bereiken. Oók per fiets! Zelfs Friesland is niet ver via de Afsluitdijk.


  Boek Erfgoedpark de Hoop via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!