Glamping op een bijzonder locatie
Ligging aan Uitgeestermeer
Watersportactiviteiten
Vakantiewoningen ook voor grotere gezelschappen
Restaurant, IJssalon
Natuurspeeltuin
Kindvriendelijk vakantieverblijf
Surfen, bootje varen etc.
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Erfgoedpark de Hoop - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Erfgoedpark de Hoop, Noord-Holland

  Erfgoedpark de Hoop ligt aan het Uitgeestermeer. Het Noord-Hollandse vakantieparkje ligt in een prachtige groene en waterrijke omgeving, een plek die geschikt is voor zowel actieve vakantiegangers als rustzoekers. Op het park is luxe en gastvrijheid ruimschoots aanwezig. Het park verhuurt luxe safaritenten, riante vakantiewoningen en sfeervolle 4-persoonsappartementen met uitstekende zwem- en watersportmogelijkheden binnen handbereik. Je kunt zelfs je eigen boot aanmeren aan de steiger bij Erfgoedpark de Hoop. En voor een hapje en drankje kun je op het park terecht bij het restaurant en de ijssalon. Sluit de dag aan het water af met een drankje op het gezellige terras van het restaurant. Voor de kinderen is er een natuurspeeltuin. Verder kun je op het park gratis parkeren en zijn er zelfs 6 laadpalen voor een elektrische auto.

  Kindvriendelijk vakantiepark
  Op Erfgoedpark de Hoop zullen de kinderen zich niet snel vervelen! Lekker spelen in een van de natuurspeeltuinen of voetballen op het grote grasveld met nieuwe vriendjes. Bij het park ligt een (openbaar) zwemmeer, het Zwaansmeer, waar je met de kinderen volop kunt zwemmen en ravotten in het water. Daar het meer geleidelijk afloopt, is het verblijf aan het water ook kindvriendelijk te noemen. Bij het meer is een groot grasveld voor een fijn relaxed verblijf, vergeet je picknickmand niet in te pakken.

  Genoeg te beleven in Noord-Holland
  In deze regio zijn veel watersportactiviteiten mogelijk, met de boot naar de Zaanse schans of Alkmaar, maar ook bijzondere culturele en historische bezienswaardigheden. Ook liggen de stranden en diverse grote steden in de directe omgeving. Het IJsselmeer, de Noordzee en het mooie duingebied zijn ook prima te bereiken. Oók per fiets! Zelfs Friesland is niet ver via de Afsluitdijk.


  Boek Erfgoedpark de Hoop via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!