Luxe kleinschalig vakantiepark 1 km van strand
15 minuten van stranden bij Camperduin
Aan rand Schoorlse Duinen
Luxe villas, sommige met wellness
Wandelen, fietsen
Dagje strand
Bergen, Schoorl, Alkmaar
Rust, ruimte en natuur
 • Beoordeling8.8
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Duynvallei - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Duynvallei, Noord-Holland

  Direct aan de rand van de Schoorlse duinen en op slechts 1 kilometer van het strand bij Camperduin, vind je dit kleinschalige en luxe vakantiepark. Park Duynvallei heeft slechts 29 luxe vakantiewoningen. Rust, ruimte en natuur vind je hier volop. De luxe vakantiehuizen hebben een ruim licht woongedeelte, sommige vakantiewoningen hebben een eigen sauna en wellness voorzieningen. Fiets, wandelen, shoppen en een dagje strand, noem maar op en het kan hier.

  Het strand van Camperduin op loopafstand
  Het park is smaakvol en speels opgezet. De ligging is erg aantrekkelijk, op korte afstand van de zee en strand en je wandelt zo het dorpje Groet, met wat winkels en restaurants, in. De klimduin van Schoorl ligt op nog geen 20 minuten op de fiets.

  De villa’s van Park Duynvallei staan tussen het charmante Schoorl en het strand. De Schoorlse Duinen’, een uitgestrekt en zeldzaam ongerept stuk natuur, volgens Stichting Natuur en Milieu ‘het mooiste natuurgebied van Nederland’. Ook de karakteristieke landelijkheid van het Noord-Hollandse polderlandschap is de moeite waard om te onderzoeken en te beleven. Bovendien zijn er in de omgeving veel activiteiten voor kinderen en is er alle gelegenheid om te genieten van kunst en cultuur, te winkelen of een terrasje te pikken.

  Groet, klein maar fijn
  Groet is een gezellig dorpje tussen de Noordzee en Schoorl. Hier bevinden zich aantrekkelijke restaurants, zoals Restaurant De Bokkesprong, een restaurant in een authentieke stolpboerderij met geschiedenis die teruggaat naar 1905. Prettig dicht bij bevinden zich in Groet o.a. een warme bakker, slager en een supermarkt.

  Gastvrij Schoorl
  Centraal in Schoorl ligt een hoge klimduin van maar liefst 54 meter hoog! Aan de voet van deze klimduin liggen de winkels en restaurants.

  Artistiek Bergen
  In het dorp Bergen hangt een bijzonder gezellige sfeer. Hier kun je onder meer musea, galerieën, een kunstenaarscentrum, leuke boetiekjes, en zelfs een kunstskibaan bezoeken. Het hele jaar door vinden er leuke evenementen plaats in Bergen.

  Boek Duynvallei via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!