Aan de Oosterschelde
Ideaal voor duiksporters
Fietsen en wandelen
Kinderen vermaken zich aan het strand
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • De Stelhoeve - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Stelhoeve, Zeeland

  De Stelhoeve is een recreatiepark aan de Oosterschelde in Zeeland. In de vakantiehuisjes geniet je van een weekendje weg of vakantie in Zeeland. Er zijn 3 typen huisjes beschikbaar. Een 2, 4 en 5 persoons en bevinden zich op nog geen 50 meter van de Oosterschelde.

  Hier kun je heerlijk fietsen en wandelen. Kinderen kunnen de natuur ontdekken in het bos, schelpen zoeken op het strand of met een schepnetje krabbetjes en visjes vangen aan het water.

  Op nog geen 1000 meter afstand van de Stelhoeve zijn leuke strandjes te vinden waar u heerlijk met uw kinderen kunt ontspannen. Bij het familiestrand treft u ook Club Casco (www.clubcasco.nl) waar u ook kunt ontspannen met een drankje. Bij dit gezellige eetcafe kunt u ook genieten van een lunch of een diner. Naast Club Casco is een snackbar.

  Wemeldinge heeft een grote jachthaven met 485 plaatsen (www.vdrest.nl). Deze haven is recent uitgebreid met 45 luxe ligplaatsen. Rondom deze haven vindt u gezellige terrasjes, restaurant (www.bomdia.nl), eetcafe (www.puurjuno.nl) en een watersportwinkel. Leuk om even langs te lopen, het is op nog geen 5 minuten van de Stelhoeve.

  Voor duikers!
  Ben je duiker, en zoek je een omgeving waar iedereen zich vermaakt? Dan ben je bij de Stelhoeve aan het goede adres! Wij bieden een combinatie van duiken en recreatief verblijf.

  Omdat er langs de dijk bij de Stelhoeve al veel gedoken werd, is er overleg geweest met de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Er sis nu o.a. een ruimte gerealiseerd waarin men zich kan afdouchen na het duiken, de pakken en apparatuur kan spoelen en alle spullen kan laten drogen. De Duikschuur bevindt zich vooraan het park, direct naast de dijk. Ook is er een trap waarmee je direct de dijk op kunt. Direct aan de andere kant vind je ook een trap en zonneplateau. Zo kom je op een makkelijke manier snel bij de duikstek van de Stelhoeve direct aan de Oosterschelde.

  Verder bevindt zich op 50 meter een vulstation voor persluchtflessen en is er in het dorp een duikshop, waar u terecht kunt voor al het nodige materiaal.


  Rond de Oosterschelde liggen kreken, bospartijen, akkerlanden en boomgaarden. Het is rondom de Stelhoeve prachtig fietsen en wandelen langs het water en tussen de boomgaarden. Bij de parkreceptie zijn uitgebreide wandel- en fietsroutes te verkrijgen. Ook kunt u vanaf de Stelhoeve fietsen met het knooppuntensysteem. Oosterscheldepark de Stelhoeve ligt op 50 meter van de Oosterschelde.
  Vanaf de Stelhoeve bent u in een paar minuten wandelen of fietsen in Wemeldinge. Dit kan bijvoorbeeld door het Wemeldingse bos of langs het water en de jachthaven. Wemeldinge kent een mooi beschermd dorpsgezicht, de Dorpstraat. Met zijn lange rij leilinden zeker uw aandacht waard…

  Boek De Stelhoeve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!