Bekijk grote foto's
Tussen de Grote Peel en de Strabrechtse heide
Wandelpaden, ruiterpaden en fietspaden
Binnen- en buitenzwembad
Ruim opgezet park
27-holes golfbaan naast de deur
Café De Soete Inval met speeltoestellen
20 min. van Eindhoven
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • De Heihorsten - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Heihorsten, Noord-Brabant

  Het nieuwe park De Heihorsten ligt tussen de bossen en heidevelden van de Strabrechtse en Somerse heide, en met de Grote Peel dichtbij. De rietgedekte vakantiewoningen hebben een hsitorische bouwstijl, maar zijn modern en comfortabel en van alle gemakken voorzien.

  Begin de dag met een ontbijtje op je eigen terras met verse broodjes uit de parkwinkel en bedenk wat je die dag gaat doen. Misschien wandelen door de uitgestrekte bossen en heide, of een balletje slaan op de naastgelegen 27-holes golfbaan de Swinckelse, of paardrijden vanaf de manege 't Keelven?

  Of ga lekker zwemmen met de kinderen in het buitenzwembad bij het centrumgebouw. Of als het minder weer is in het binnenbad!

  Kies een mooie route uit en ontdek de omgeving van het park per fiets. Bezoek een terrasje in het gezellige Someren een hapje en een drankje. Ben je op zoek naar meer stads vermaak? Proef Weerter vlaaien in het Limburgse Weert of ga uitgebreid shoppen in Roermond. En ook voor een dagje cultuur snuiven in designhoofdstad Eindhoven is De Heihorsten een ideale uitvalsbasis.

  Boek De Heihorsten via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!