Over vakantiepark De Berkenhorst, Gelderland / Veluwe

Midden op de Veluwe, in de bossen bij Apeldoorn, vindt u de comfortabele bungalows van vakantiepark De Berkenhorst. Door de centrale ligging zijn er veel uitstapjes in de nabije omgeving mogelijk en kunt u heerlijk wandelen of fietsen door de uitgestrekte bossen en heidevelden.

Wel eens een zandkasteel in het bos gebouwd? Dit verwacht je toch niet in de bossen bij Apeldoorn? Bij De Berkenhorst zijn ze er aan gewend: dit autovrije park grenst aan het Kootwijkerzand, de grootste zandverstuiving van West-Europa. Ga eens op onderzoek uit en ontdek waarom dat zand juist hier terecht is gekomen! Na al dat droge zand wordt het tijd voor een verfrissende duik in het overdekte zwembad op het park! Compleet met glijbaan, bruisbad, stroomversnelling en apart kinderbad. Drie keer raden wie het eerst in het water liggen.

Breng tijdens uw verblijf ook eens een bezoekje aan Paleis het Loo in Apeldoorn, het wereldberoemde Krüller-Möller Museum of het Dolfinairum in Harderwijk.Boek De Berkenhorst via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!