Gezinspark direct achter de duinen
Groot speelschip, waterspeeltuin
Sauna/zonnebank
Restaurant/snackbar
Strand bereiken via Duintrap
Strandpaviljoen achter de duinen
Fietsen, wandelen
Vlissingen, Middelburg, Goes
 • Beoordeling8.8
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Ardoer De Meerpaal - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer De Meerpaal, Zeeland

  Op Walcheren, aan de rand van het badplaatsje Zoutelande, direct aan de voet van de duinen ligt de gezellige gezinsvakantiepark de Meerpaal.
  Resort de Meerpaal is al ruim 55 jaar gelegen in een zeer rustige omgeving aan 'de Zeeuwse Rivièra'. Er zijn 75 comfortplaatsen met eigen sanitair, 66 mooie vakantiehuizen/chalets, een wellnesscentrum , een VOC speelschip (fantastische waterspeeltuin) en een restaurant.
  En wat dacht je van de safaritenten met gezellig terras. Dus ook voor een glampingvakantie zit je op de Meerpaal goed. En alles is erg goed onderhouden en comfortabel.

  Zeer goed onderhouden kampeerplaatsen en mooie luxe accommodaties
  Dit vakantiepark ligt 15 minuten lopen van het centrum van de gezellige familiebadplaats Zoutelande. De ligging is dan ook uniek: aan de rand van het dorp, omgeven door bos, aan de voet van de duinen en grenzend aan een duinovergang waar je direct toegang hebt tot het mooie en unieke Zoutelandse zuiderstrand met gemiddeld 150 meer zonne-uren dan de rest van Nedeland.

  Kindvriendelijk vakantiepark aan de voet van de Duinen.
  Op het park vind je het grootste speelschip van Nederland en tijdens de schoolvakanties is er een leuk animatieteam aanwezig. De kleuters en peuters kunnen bij mooi weer heerlijk spelen en ravotten in de waterspeeltuin. Verder kunnen ze natuurlijk al hun energie kwijt op de airtrampoline.

  Verder zijn er ook een broodjescorner, een erg goed restaurant en fijne snackbar. Even relaxen? Ook dat kan op de Meerpaal, je vindt hier een sauna, massage en een zonnebank. WIFI over het hele park en gratis. Het prachtige wijdse en schone strand van Zoutelande kun je te voet bereiken. Wel even doorbijten want de trappen over de duinen zijn hoog.

  Omgeving van de Meerpaal is volop genieten
  Het start al bij het plaatsje Zoutelande. Het lijkt wel of hier altijd de zon schijnt. Het is een gezellige badplaats met gezellige terrassen en leuke winkeltjes. Het strand (bekroond met de 'blauwe vlag') is hier wel 5 kilometer lang en wordt beschermd door hoge duinen. Verder kun je vanaf de camping prachtige fiets- en wandeltochten maken. Dan heb je natuurlijk ook nog eens de leuke plaatsen als Veere, Domburg, Middelburg en Vlissingen.

  Boek Ardoer De Meerpaal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!