Bekijk grote foto's
Een vakantiepark voor het hele gezin
Overdekt zwembad
Recreatieplas Zeumeren met strand
Animatie tijdens schoolvakanties
Schateiland bij Plas Zeumeren
Fietsen, wandelen
Speelboerderij Happyfarm
Klimbos Garderen
 • Beoordeling8.3
 • Groot parkL
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Ackersate - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ackersate, Gelderland

  Vakantiepark Ackersate ligt bij het dorp Voorhuizen en op korte afstand van de Veluwse bossen. Een heerlijke vakantie voor alle leeftijden, dat is wat vakantiepark Ackersate je biedt. Dit 5 sterren vakantiepark is de ideale plek om de Veluwe te verkennen. Uiteraard worden er op dit park ook leuke activiteiten aangeboden. Zo kun je natuurlijk zwemmen in het zwembad of naar het recreatiestrand Zeumeren gaan. Ook kun naar het poolbiljart, meedoen met een spannende dropping, of een gezellige jongerenavond met jouw muziek beleven! Je zult hier snel vrienden maken en wat is nu leuker dan alle activiteiten samen te beleven. Vakantiepark Ackersate is een fijne kindvriendelijke camping met ruime kampeerplaatsen en mooie vakantiehuisjes of huurtenten.

  Gastvrijheid, onderhoud en comfort
  Het terrein van de camping/park is keurig aangelegd en ingericht met veel groen, mooie grasmatten en ruime verharde wegen. Gastvrijheid en service dat is wat telt bij alle medewerkers. De gasten voelen zich echt welkom en zullen genieten van de comfort en perfecte organisatie op deze camping.

  Kamperen voor alle leeftijden
  Op camping Ackerstate vind je een centrale speeltuin. Een klim- en klauterbos. Een sportveld. Midgetgolf en jeu-de-boulebaan. Verder is er een overdekt zwembad voor alle leeftijden met twee superglijbanen. Ga lekker zwemmen in het grote bad of relaxen in de whirlpool en de jongste bezoekers kunnen lekker spelen in het kleuterbad met twee kleine glijbaantjes. De sfeer op het terrein is gezellig, ontspannen en niet te formeel. Deze camping is niet voor niets al 4 jaar op een rij uitgeroepen door de ANWB tot Best Camping. Wifi tegen betaling op hele terrein.

  Wat te doen, dagje uit vanaf vakantiepark Ackersate
  Bezoek de Apenheul, ligt op 20 autominuten. De Julianatoren, erg leuk voor de jongste kinderen op 30 autominuten. Of wat dacht je van een bezoek aan dierenpark Amersfoort? Nog dichterbij zijn de speelboerderij Happyfarm en het schateiland bij de recreatieplas Zeumeren. Voor echte waaghalsen is het klimbos in Garderen een uitdaging.

  Boek Ackersate via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!