WaldferienPark Gerolstein

Vakantiepark in Vulkaaneifel
Wandelen, sportief fietsen
Nederlandse Eigenaars
Kanotocht op stuwmeer
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • WaldferienPark Gerolstein - kijk voor de beste deals bij:


  Vakantiepark WaldferienPark Gerolstein, Rheinland-Pfalz

  Waldferienpark Gerolstein is een mooi vakantiepark in het bosrijke hart van de Vulkaaneifel met ruime bungalows en een fijne vakantiebestemming voor zowel een rustige als actieve vakantie in Duitsland. Het park ligt aan de rand van het gezellige plaatsje Gerolstein. Het fijne heuvellandschap van de Vulkaaneifel bestaat uit charmante dorpjes, mooie rivieren en hun valleien en de hoogste top is 750 meter.

  De kinderen kunnen hier zorgeloos spelen.
  De bungalows zijn vrijstaand en hebben veel ruimte rondom. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een actieve vakantie: overdekt zwembad, kleine kinderboerderij, tennis, tafeltennis, volleybal, basketbal en reuze schaak- en damspel zijn gratis. Onder het overdekt zwembad bevindt zich ook nog een sauna en solarium (€). Tegen betaling kan je ook gebruikmaken van biljart, airhockey en minigolf.

  Voor een fijne maaltijd of een lekker drankje kun je terecht in het restaurant, de snackbar, de bar of stube.
  Het kindvriendelijke Waldferienpark Gerolstein heeft alles in huis voor een rustige vakantie midden in de natuur. Je vindt er talrijke fiets- en wandelroutes. Gerolstein bevindt zich op ca. 5 km. Een kanotocht op het stuwmeer is een aanrader. Voor de kinderen zal een bezoek aan het wolfs- en adelaarspark onvergetelijk zijn. Het plaatsje ligt 60 km van Cochem, 18 km van Daun met de rodelbaan en het wilpark, 70 km van het historsiche Trier, 70 km van het romantische Monschau, 110 km van Keulen.


  Boek WaldferienPark Gerolstein via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!