Bekijk grote foto's

TopPark Recreatiepark het Esmeer

Vakantiepark aan het water
Gelegen aan recreatieplas het Esmeer
Stijlvol restaurant
Diverse fiets- en wandelroutes
Faciliteiten voor jong en oud
Huisdieren welkom
Elke dag aankomst & vertrek
 • Beoordeling8.4
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • TopPark Recreatiepark het Esmeer - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark Recreatiepark het Esmeer, Gelderland

  Op de grens van Gelderland en Noord-Brabant ligt het vakantiepark Toppark het Esmeer Een vakantie-adres dat ideaal is voor water- en watersport-liefhebbers. Dit park is schiereilandvormig en ligt tussen een recreatieplas en de Maas. Vissen, surfen of zwemmen... het kan allemaal op het recreatiemeer. Op het park vind je een gezellig restaurant met terras en bar, broodjesservice, fietsverhuur, wasserette, sportvelden en een speeltuin. Verder kun je vanaf dit vakantiepark het recreatiegebied de Neswaarden bezoeken. Dit leuke recreatiegebied ligt direct naast het Toppark Esmeer. Hier vind je een fijn strand met een grote speeltuin en dat alles aan de Zaaiwaard

  Een heerlijke vakantie aan het water
  De waterrijke omgeving leent zich ook perfect voor watersporters en vissers. Bij de recreatieplas/strandbad kun je onder andere zeilen, suppen, surfen en zwemmen.
  Bij het Esmeer ligt een heuse Jachthaven, een restaurant met groot terras en speeltuin. Voor zowel jong als oud is er dus voldoende te beleven in de omgeving van Recreatiepark het Esmeer!

  De omgeving van Aalst
  Aalst is een knus dorp in het uiterste puntje van de provincie Gelderland. Het dorpje ligt in het rivierkleigebied van de Bommelerwaard, nabij de gezellige stad Zaltbommel en heeft een rijke historie. Zo is de oude Steenfabriek nog in tact en is er zelfs nog een stukje over van de oorspronkelijke slotgracht van Kasteel Aalst.
  Zowel natuurliefhebbers als watersporters komen in de omgeving van het vakantiepark aan hun trekken. Vanaf het vakantiepark zijn er prachtige wandel- en fietsroutes langs het water en door het mooie recreatiegebied de Neswaarden en de Bommelerwaard. Al wandelend of fietsend ontdek je de veelzijdigheid van de omgeving met rivieren, dijken, uiterwaarden, dorpjes en kastelen.

  Op Recreatiepark het Esmeer kom je helemaal tot rust in een comfortabel vakantiehuis aan het water.

  Boek TopPark Recreatiepark het Esmeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!