Bekijk grote foto's

Landal Amerongse Berg Landal GreenParks vakantiepark

Overdekt zwembad met peuterbad
40 km van Utrecht
In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
Rookvrij park
Online supermarkt
71 woningen
Vanuit je vrijstaande woning zó de bossen in
Ontdek het kabouterpad
 • Beoordeling8.2
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Amerongse Berg - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Amerongse Berg, Utrecht

  Kom helemaal tot rust in de kleinste provincie van Nederland op het geheel nieuwe Landal Amerongse Berg. Dit rustige park grenst direct aan het uitgestrekte bosgebied van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

  Landal Amerongse Berg is een echt familiepark. Voor jong en oud is van alles te doen op het park en in de omgeving. Samen zwemmen, een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld of klimmen en klauteren in de indoorspeelplaats. Een spelletjesavond in uw eigen accommodatie is een leuke afsluiter van de dag.

  In de nabije omgeving liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen, Doorn, Utrecht en Amersfoort en wie gezellig wil shoppen is binnen een kwartier met de auto in Veenendaal. In het centrumgebouw op het park, geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, vindt u naast een overdekt zwembad met apart kinderbad ook nog een indoorspeelplaats voor de kinderen, een gezellige koffiecorner en een streekshop. Wat u ook van plan bent tijdens uw verblijf op Landal Amerongse Berg onthaasten gaat hier van zelf!

  Heeft u ook zo’n zin om heerlijk te wandelen of fietsen over de prachtige Utrechtse Heuvelrug? Begin uw vakantie dan op Landal Amerongse Berg in Overberg. Door de uitstekende ligging kunt u de omgeving prima te voet of per fiets verkennen. Naast de schitterende natuur, zijn er ook mooie steden om te bezoeken zoals Utrecht en Amersfoort. Ook ligt op een paar kilometers van het park het historische dorp Amerongen waar o.a. het tabaksteeltmuseum is gevestigd.
  Boek Landal Amerongse Berg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!