Bekijk grote foto's

TopPark Recreatiepark Beekbergen

Vakantiepark in de bosse
Verwarmd buitenzwembad
Restaurant gerund door voormalig sterrenchef
Gelegen op de Veluwe
Elke dag aankomst & vertrek
Mountainbike routes
Julianatoren, Kröller-Muller museum
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • TopPark Recreatiepark Beekbergen - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark Recreatiepark Beekbergen, Gelderland

  Een vakantie omringd door al het groen dat de Veluwe kan bieden? Recreatiepark Beekbergen ligt verscholen in de Gelderse bossen, vlakbij de stad Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe. Hier kom je gegarandeerd tot rust in één van de comfortabele vakantiehuizen. Een sfeervol vakantiepark met rust, ruimte en volop recreatiemogelijkheden.

  Kindvriendelijke voorzieningen op dit groene recreatiepark
  In de zomer kun je heerlijk afkoelen in het verwarmd buitenzwembad. Na een dagje zwemmen en spelen in de leuke speeltuin kun je met je nieuwe vriendjes een balletje schoppen op het sportveld. Of ontdek al wandelend of fietsend de bosrijke omgeving en de vele culturele hotspots in de buurt. (Elektrische) Fietsen en mountainbikes zijn ter plekke te huur. Ga je graag uit eten? Vergeet dan ook niet om een bezoek te brengen aan Restaurant Robin Food: een klein, intiem restaurant dat wordt gerund door voormalig sterrenchef Peter Driehuis. Vanaf het gezellige terras kun je nagenieten van een fijne vakantiedag.

  Samen eropuit
  Ervaar de fantastische omgeving. De Veluwe: een prachtige aaneenschakeling van verschillende natuurgebieden. Fiets vanaf vakantiepark Beekbergen zo de natuur in. Je raakt hier niet snel uitgekeken! In de omgeving vind je behalve vele fietsroutes ook mooie wandelroutes; de perfecte manier om de unieke omgeving te ontdekken. Ga aapjes kijken bij de Apenheul in Apeldoorn of bezoek een roofvogelshow in Klarenbeek. Denk verder aan het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe, de Koningin Julianatoren en wat verderweg het Dolfinarium in Harderwijk. En de oudere kinderen zullen een bezoek aan Walibi World zeker waarderen. En alles makkelijk te bereiken vanaf de Recreatiepark Beekbergen. Tijdens de bronstijd in het najaar is de Veluwe ook dé plek om wild te spotten. Met een beetje geluk zie je ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat wel een hert, ree of wild zwijn.

  Boek TopPark Recreatiepark Beekbergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!