Bekijk grote foto's

EuroParcs De Wije Werelt

Bij Nationaal Park De Hoge Veluwe
Veel fiets-en wandelroutes
Buitenbad op het park
Indoorspeeltuin
Dicht bij Arnhem
Restaurant op het park
 • Beoordeling8.2
 • Groot parkL
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • EuroParcs De Wije Werelt - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt, Gelderland

  Een luxe vakantiepark op de Veluwe? Op dit familiepark in het Gelderse Otterloo vier je vakantie zoals het bedoeld is; met de hele familie, midden in de natuur en genoeg te doen om weer voor terug te komen. De kinderboerderij, speelvelden en het buitenbad zorgen bij de kleintjes voor uren speelplezier. En niet getreurd bij een regenbui, de indoor speeltuin biedt uitkomst! Je logeert op de park misschien wel op grote hoogte in de Zwerfhut of in een van mooie chalets/lodges.

  Kindvriendelijk verblijf en lekker eten, wat wil je nog meer
  In de schoolvakanties worden er leuke activiteiten door het animatieteam georganiseerd. Verder kunnen de kinderen natuurlijk volop klauteren in de leuke speeltuinen of afkoelen in het buitenbad. En mocht het weer wat tegen zitten dan kunnen de jongste gasten volop spelen in de Indoor Speeltuin. En trek na een dag buiten? Dat is op dit park absoluut geen probleem want het restaurant verwent haar gasten graag met een heerlijke maaltijd.

  Vakantie zoals vakantie bedoeld is!
  Vanaf het park starten diverse fiets- en wandelroutes die zijn uitgezet in samenwerking met Natuurmonumenten. Bijvoorbeeld door het om de hoek gelegen Nationaal Park de Hoge Veluwe. De prachtige zandverstuivingen, heidevelden en bijzondere naald- en loofbossen zorgen dat je ogen en oren te kort komt. Met de wind in de rug en een goedgevulde picknickmand achterop, ben je er dan ook wel even zoet! Na de rust en stilte van de omliggende natuur is juist de reuring van modestad Arnhem een welkome afwisseling voor gezellige shopmiddagen en culinaire avondjes uit.

  Nog een tip: vergeet tijdens de vakantie ook niet het Kröller-Müller museum te bezoeken. Hier vind je de op een na grootste Van Gogh collectie ter wereld!

  Boek EuroParcs De Wije Werelt via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!