Suitelodges Gooilanden

Luxe vakantiewoningen
Op korte afstand Loosdrechtse Plassen
Finse Sauna en whirlpool mogelijk
Elektrische sloep reserveren bij woning
 • Beoordeling8.7
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Wellness
 • Suitelodges Gooilanden - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Suitelodges Gooilanden, Noord-Holland

  De Suitelodges Gooilanden liggen op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Wil jij het Gooi ontdekken dan zit je op deze vakantielocatie echt goed. In de directe omgeving kun je allerlei uitstapjes te maken. De Loosdrechtse Plassen liggen slechts vier kilometer verwijderd van de Suitlodges, dus reserveer direct een sloep bij je verblijf! Steden als Amsterdam en Utrecht liggen op korte afstand van deze vakantielocatie en zijn makkelijk met de auto te bereiken. De luxe 4-persoons Suitelodges hebben een ligbad én een Finse sauna.

  Loosdrechtse Plassen
  De Loosdrechtse Plassen liggen maar twee kilometer van je vakantieplek. Ga het water op en geniet volop van rust, ruimte en natuur. Reserveer direct online een sloep bij je verblijf in de Suitelodges Gooilanden of ga suppen op de Loosdrechtse plassen. Ook sup-yoga en suppen met de hond behoort tot de mogelijkheden. Behalve het water op kun je natuurlijk ook je fiets pakken of je wandelschoenen aantrekken. Vertrek vanaf het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten en ontdek de mooi omgeving.

  Bezoek de buitenplaats 's-Graveland en het plaatsje Ankeveen
  De omgeving kent diverse "buitenplaatsen" zoals Buitenplaats van ´s-Graveland. Ook het charmante plaatsje Ankeveen is de moeite waard om te bezoeken. Door de centrale ligging van Suitelodges Gooilanden kun je de steden Amsterdam, Amersfoort en Utrecht makkelijk bereiken. Maak een leuke stadswandeling door een van deze grote steden en geniet van de geschiedenis die deze steden te vertellen hebben.

  Hilversumsche Golf Club en het Paleis
  Centraal in de bossen van het Gooi ligt De Hilversumse Golf Club. Golfpark Spandersbosch maakt deel uit van natuurgebied, het Goois Natuurreservaat. Gastspelers zijn van harte welkom! Ook een bezoek aan Paleis Soestdijk is leuk om te doen tijdens je verblijf op de Suitelodges Gooilanden.


  Boek Suitelodges Gooilanden via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!