• Beoordeling8.7
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Wellness
 • Suitelodges Gooilanden - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Suitelodges Gooilanden, Noord-Holland

  Vakantievieren in het Gooi! De Suitelodges Gooilanden bevinden zich temidden van het groen op de grens van Hilversum en Loosdrecht. In de directe omgeving kun je allerlei uitstapjes te maken.

  De Loosdrechtse Plassen liggen op slechts vier kilometer afstand dus reserveer direct een sloep bij je verblijf! Steden als Amsterdam en Utrecht liggen binnen 25 minuten rijden. Alle luxe 4-persoons Suitelodges beschikken over een ligbad én een Finse sauna.

  Loosdrechtse Plassen
  De Loosdrechtse Plassen – omschreven als de watertuin van Nederland – liggen op slechts twee kilometer afstand. Hier kun je het water op en genieten van de rust en mooie natuur. Reserveer direct online een sloep bij je verblijf in de Suitelodges Gooilanden of ga suppen op de Loosdrechtse plassen. Ook sup-yoga en suppen met de hond behoort tot de mogelijkheden. Ook fietsen en wandelen is in het gebied ideaal.

  Natuurmonumenten: bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
  Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten is een ideaal vertrekpunt voor schitterende fietstochten en wandelingen in de omgeving.

  Buitenplaatsen 's Graveland en Ankeveen
  De buitenplaatsen van ´s-Graveland zijn een mooie bestemming voor een ontspannen fietstocht en ook het pittoreske plaatsje Ankeveen – dat zomer en winter bruist van de activiteiten – is prachtig om te bezoeken.

  Amsterdam, Utrecht, Amersfoort
  De Suitelodges Gooilanden liggen erg centraal in het midden van Nederland. Steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort liggen binnen ongeveer 30 minuten rijden.

  Hilversumsche Golf Club
  De Hilversumsche Golf Club ligt middenin het bos- en heidegebied dat zo kenmerkend is voor het Gooi. De bosbaan is ruim 100 jaar oud en het historische karakter vind je terug op alle holes. Je kunt hier doordeweeks als dagcontribuant komen golfen.  Paleis Soestdijk

  Combineer uw verblijf bij Suitelodges Gooilanden ook eens met een bezoekje aan Paleis Soestdijk! Slechts 15 minuten rijden vanaf de Suitelodges.

  Boek Suitelodges Gooilanden via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!