Kleinschalig park
Rustzoekers en natuurliefhebbers
In het groene dal van de rivier de Reest
Bungalows oud-Hollandse boerderijstijl
"de Oase van Rust"
 • Beoordeling8.5
 • Bosrijke omgeving
 • Striks Erve - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Striks Erve, Overijssel

  Dit kleinschalige park ligt tussen het groen verscholen in het Reestdal, in de kop van Overijssel, bijna letterlijk op de grens met Drenthe. Rustzoekers en natuurliefhebbers zullen zich er meteen thuis voelen. De bungalows, die gebouwd zijn als knusse, authentieke Oud-Hollandse boerderijen, bieden alle luxe en comfort van vandaag. De schitterende omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van auto-, wandel- en fietstochten.

  Op het ruim opgezette park kunt u heerlijk tot rust komen op het terras van uw gezellige boerderij of u kunt direct de prachtige natuur in. Behalve uitgestrekte bossen, biedt de omgeving tal van schilderachtige dorpjes. In de natuurgebieden Het Dwingelerveld en De Weerribben en Boswachterij Staphorst, kunt u naar hartelust wandelen, fietsen of varen. Wanneer u eens wilt zwemmen, kunt u een bezoek brengen aan het Heuveltjesbosbad in Balkbrug of het openlucht zwembad in De Wijk. Overdekte zwembaden vindt u in de plaatsen Staphorst en Meppel. Wie graag eens een gezellige markt of interessant museum bezoekt, zit zo in Giethoorn, Staphorst, Zuidwolde of Meppel.

  Door de kleinschalige opzet zullen met name rust-, wandel- en fietsliefhebbers zich op Landschapspark Striks Erve thuis voelen. Het park is een oase van rust, waar u regelmatig een ooievaar ziet vliegen en waar u heerlijk kunt genieten van een ontspannen verblijf.

  Boek Striks Erve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!