Bekijk grote foto's
In het Overijsselse Vechtdal
Dicht bij de Duitse grens en Graafschap Bentheim
Grote recreatieplas met strand
Online supermarkt
 • Beoordeling7.8
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Landal De Vlegge - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal De Vlegge, Overijssel

  In het Overijsselse Vechtdal, tussen Twente en Drenthe, vindt u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie: natuur, cultuur én de vrijstaande bungalows van Landal De Vlegge.

  Dit bungalowpark heeft een eigen bos en grenst aan een recreatieplas met strand. Landal De Vlegge ligt in het Overijsselse Vechtdal, dicht bij de Duitse grens. Dat maakt dit park tot een ideale vakantiebestemming. Cultuur en natuur; ze liggen allebei binnen handbereik. En dat in een schitterend landschap met knusse dorpjes in de omgeving waar u kunt genieten van de rust en de ruimte van de schitterende Twentse Hooilanden. Bovendien zit u vanaf uw verblijfplaats in Sibculo zo in Duitsland.

  Wilt u ook tijdens uw vakantie wat leuks gaan doen? Dat kan! Naast alle faciliteiten van Landal De Vlegge zijn er een aantal leuke uitstapjes in de omgeving voor u op een rijtje gezet. Vanaf de derde week van juli t/m eind augustus is er op het park ook een Fun & Entertainment-programma. Hierin staan allerlei activiteiten voor jong en oud.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal de Vlegge beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een Spelotheek, tafeltennistafel, grote recreatieplas met strand, vismogelijkheden en een speeltuin.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal de Vlegge is er vanaf half juli t/m augustus een Fun & Entertainment-programma. Het programma zal met name gericht zijn op de kinderen 4 t/m 12 jaar en voor de familie.

  Omgeving van het park
  In het Overijsselse Vechtdal ligt Landal De Vlegge tussen Drenthe en Twente in. Het prachtige Vechtdal is opgedeeld in verschillende gebieden, zoals de Twentse Hooilanden. Hier vindt u weides en bossen, afgewisseld door uitgestrekte landerijen met knusse dorpjes. Ook ons bungalowpark in Sibculo heeft zijn eigen bos waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Voor een dagje uit heeft u ook ruime keuze. Geniet met de kleintjes bij Plopsa Indoor of stap op de fiets naar de gezellige stad Almelo. U zult zien dat u helemaal tot rust komt tijdens uw vakantie.


  Boek Landal De Vlegge via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!