Bekijk grote foto's
Vernieuwd vakantiepark
Nieuwe vakantiewoningen
Zwembad/binnen/buiten
Sportveld, animatie, speeltuin
Snackbar op park
Bezoek Maastricht, Valkenburg
Ga de grens over naar Duitsland
Wandeltochten, fietstochten, mountainbiken
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligXS
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Europarcs Poort van Maastricht - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Europarcs Poort van Maastricht, Limburg

  Zuid-Limburg bezoeken betekent Bourgondisch genieten en volop natuur. Dat wordt dus volop genieten op dit nieuwe vakantiepark Europarcs Resort Poort van Maastricht. Een vakantie in het Limburgs heuvellandschap en de gezellige steden Maastricht en Valkenburg om de hoek maken dit een topbestemming voor een vakantie in Nederland. Deze fijne ligging is ook erg leuk voor gasten die graag fietsen, wandelen en shoppen. De hogere ligging op de Rasberg zorgt ervoor dat je een omliggend heuvellandschap hebt.

  Zwembad met peuterbad
  Het verwarmde binnenbad is voorzien van een apart peuterbad met zonneweide. Als de zon schijnt kan het dak worden geopend en verandert het binnenbad in een buitenzwembad. Aan de achterzijde dit park/camping liggen een speeltuin en een groot sportveld waar je kunt volleyballen, basketballen en voetballen. EuroParcs Resort Poort van Maastricht is een gezellig en overzichtelijk park voor het hele gezin waar je heerlijk tot rust komt.

  Een hapje en een drankje
  Voor een snelle hap ga je naar de snackbar. Ben je helemaal in het zuiden van Limburg, dan is een dagje naar het Drielandenpunt een aanrader. Deze plek in Vaals, waar Nederland, België en Duitsland bijeenkomen, ligt op slechts een halfuur rijden van dit vakantiepark. Winkelen doe je in het centrum van Valkenburg, waar ook veel gezellige terrasjes te vinden zijn. Ook Maastricht, de oudste stad van Nederland, is een dagje uit waard. En wip de grens eens over voor een bezoek aan de Duitste stad Aken..

  Boek Europarcs Poort van Maastricht via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!