Glampingresort Hoge Kempen
Ontdek Belgisch Limburg
Fietsroutenetwerk Belgisch Limburg
Rust, ruimte en glamping
 • Beoordeling8.2
 • Middelgroot parkM
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Hoge Kempen - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Hoge Kempen, Belgisch Limburg

  EuroParcs Hoge Kempen is schitterend gelegen midden in een prachtig natuurgebied. De omgeving is bosrijk en heuvelachtig, dit is bijna nergens meer te vinden. EuroParcs Hoge Kempen is een oase van rust, natuur en schoonheid.

  Er is een waaier van mogelijkheden voor de bezoeker van deze Glampingcamping. Zo sluit de camping perfect aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen - Maasland en Haspengouw. Ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes, zowel onverhard als verhard.

  Voor ieder wat wils. De camping is gelegen 8 kilometer van Horensbergdam met het grootste outdoor karting circuit van Europa. Deze bezit een grote piste voor de motorcross en een racecircuit voor modelbouwauto's. Op 2 kilometer van de camping bevindt zich een grote paarden manage. Voor de vissers is er plaats aan de lokale waterwegen en visvijvers in de buurt van het park.

  Vlakbij Hoge Kempen ligt de toegangspoort Lietenberg en Kattevennen van het eerste Nationaal Park van Vlaanderen "Hoge Kempen"

  Boek EuroParcs Hoge Kempen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!