Vakantieverblijf op korte afstand Trasimenomeer
Gezamenlijk zwembad
Bezoek Siena, Volterra en Perugia
Ontdek omgeving op fiets
Meerdere types vakantiewoningen
Ideaal voor jonge gezinnen
 • Beoordeling8.8
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • San Martino - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark San Martino, Umbrië

  Vanaf Vakantieverblijk San Martino kun je alle mooie dingen van zowel Toscane als Umbrië ontdekken. Precies op de grens gelegen de perfecte vakantieplek. Het meer van Trasimeno op 100 meter afstand gelegen. Op het residence vind je een fijn zwembad met ligstoelen. Dit is een mooi gebied om fietstochten te maken, deze zijn ook te huur bij het vakantiepark.

  De Residenze bestaat uit twee gerestaureerde boerderijen, Le Pedate en San Martino. In de tuin van Le Pedate is het zwembad met zonneterras. San Martino bevindt zich op 700 meter hiervan, uiteraard ben je ook welkom bij het zwembad en zonneterras. Je kunt fijn zelf uitkiezen in welke vakantiewoning Je wilt verblijven, er zijn meerdere types allemaal in dezelfde stijl van de streek!

  Je beschikt over een comfortabele woning op een kleinschalige Agriturismo. Daarbij kunt u gebruik maken van een idyllisch gelegen zwembad. Kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Je kunt kiezen uit tal van leuke tochtjes en excursies in de omgeving en je kunt zelfs meteen voor de deur beginnen met een fietstocht.

  Boek San Martino via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!