Kindvriendelijke park 1500 van strand
Overdekt zwembad
Overdekt speelhal
Animatieteam schoolvakanties
Fietstochten, wandeltochten
Badhuis met Wellness
Diereweide en speeltuinen
Arsenaal in Vlissingen
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Ardoer Westhove - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Westhove, Zeeland

  Vakantiepark en camping Westhove ligt op korte afstand van het Domburgse strand ( 1.5 km.) Door de goede faciliteiten en gezellige activiteiten tijdens de schoolvakanties is dit een kindvriendelijk vakantiepark. Een feest om hier met het gezin vakantie te mogen vieren. Er is een leuk overdekt zwembad maar ook een overdekte speelhal. Klimtorens en glijbanen staan hier opgesteld voor kinderen tot 14 jaar. Verder is er een spookhuis en een groot ballenbad. Voor de jongste gasten is er zelfs een aparte speelplek gemaakt. In het restaurant kun je goed eten tegen een prettige prijs. Wil je zelf de pannen op het vuur zetten, dan kun je gebruik maken van het supermarkt assortiment. Draadloos Internet (WiFi) over het hele park

  Vriendjes maak je al snel op dit gezellige vakantiepark in Zeeland
  Op het park is tijdens alle Nederlandse schoolvakanties een animatie-team aanwezig. Zij organiseren voor kinderen tot ongeveer 14 jaar spetterende gezellige activiteiten. De dag begint ’s ochtends om tien uur met Zwieren en Zwaaien. Na deze ochtendgymnastiek bewegingen zijn de kinderen helemaal fit om met Zwiers knutselclub te gaan beginnen. ’s Middags worden er sport en spel activiteiten georganiseerd. Om zeven uur ’s avonds is het Zwier Kwartier. De jongste kinderen kunnen dan genieten van een avontuur van hun meeleeftheater vriendjes. De dag wordt afgesloten met een grote avond activiteit. Dit varieert van speurtochten tot bingo’s en playbackshows tot beachvolleybal toernooien.

  Niet alleen voor kinderen worden er spannende activiteiten georganiseerd. Ook aan papa en mama wordt gedacht. Onder begeleiding van een professional worden er regelmatig gratis Nordic Walkingworkshops georganiseerd. Maar dat is nog niet alles! Ook staan er regelmatig fietstochten, boerengolf, groepslessen fitness op de agenda.

  Vervelen is dus werkelijk niet van toepassing op Ardoer Westhove....

  Strand, zee, zon en een charmant dorp!
  De badplaats Domburg ligt op nog geen 2 kilometer van deze camping. Een gezellige badplaats waar altijd een gezellige sfeer hangt. Leuke terrasjes en lekker eten. Het strand bij Domburg is goed bereikbaar. Wandel langs de stranden en geniet van een lekker ijsje bij de vele strandpaviljoens.


  Boek Ardoer Westhove via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!