Bekijk grote foto's
Nieuw park in Zuid-Limburg
Verspreid leuke speeltuintjes
Nieuwe vakantiehuizen
In Gulpen subtropisch zwembad
Brasserie en Take-away op het park
Maastricht, Aken, Valkenburg
Mountainbikeroutes en wandeltochten
Autovrij vakantiepark
 • KleinschaligS
 • Roompot Gulpen - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Gulpen, Limburg

  Een mooi groen aangelegd vakantiepark tussen de heuvels van Zuid-Limburg? Roompot Gulpen is een autovrij nieuw bungalowpark met luxe vakantiewoningen. Wat een voorpret om nu al één van de duurzame vakantiehuisjes te boeken. Je komt dan met je gezin in compleet nieuwe lodges en dat allemaal in een prachtige groene omgeving. Voor de kinderen zijn er verspreid enkele speeltuintjes op het park aangelegd en er is een KidsClub. En omdat het park autovrij is, is het park zeker kindvriendelijk te noemen.

  En mocht je trek hebben, na een dagje buiten, dan kun je voor een hapje en een drankje terecht bij de Brasserie of de Take-away. Mis je nog iets aan boodschappen dan kun je op het park bij de receptie terecht in de minishop.

  Helemaal even bijkomen en lekker opladen
  In deze omgeving waan je jezelf in het buitenland met de glooiende groene hellingen en de Maasvlaktes. Verder kom je leuke karakteristieke dorpjes tegen. Het luxe vakantiepark ligt op een steenworp van Maasticht in de heuvels van Zuid-Limburg. Je ontdekt de prachtige natuur al wandelend of fietsend maar op het park zelf kun je ook volop genieten van al het groen. En heb je zin in een dagje subtropisch zwembad dan kan dat in het plaatsje Gulpen. En voor een echt toeristisch uitstapje is een bezoek naar Valkenburg een must. Bezoek het sprookjesbos of de grotten. Ben je graag actief je omgeving aan het ontdekken dan lopen er diverse sportiefe fietsrouts door het Gulpdal.


  Boek Roompot Gulpen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!