Landal De Waufsberg Landal GreenParks vakantiepark

62 moderne vrijstaande villas
Restaurant met terras
In het glooiende landschap
Bezoek Maastricht, Tongeren en Hasselt
 • Beoordeling9.0
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Landal De Waufsberg - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal De Waufsberg, Limburg

  Op een uniek gelegen plek, op de grens van Nederland en België, ligt Landal De Waufsberg. Dit nieuwe park ligt 2 kilometer van het pittoreske Noorbeek. Het glooiende landschap geeft een grenzeloos vakantiegevoel. Verken de prachtige omgeving te voet, per fiets of per mountainbike. Wandel- en fietspaden en mountainbikeroutes beginnen direct bij het park. De streek kenmerkt zich door glooiende, groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes met pittoreske dorpjes en kabbelende beekjes. Dus dat is genieten!

  In het hart van het Limburgse Heuvelland, vlakbij de Belgische Voerstreek en de mooie historische steden Maastricht, Aken en Luik, ligt Noorbeek. Het park met 62 vrijstaande vakantiehuizen, is ruim opgezet en heeft een gezellig ’dorpsplein’ met o.a. een brasserie met overdekt terras, een fietsverhuurservice en een parkshop.

  Vanaf 2 september 2016 worden de eerste gasten verwelkomd op het nieuwe Landal De Waufsberg in het bourgondische Zuid Limburg. Voor de eerste nieuwe woningen, kan nu worden geboekt. Vanaf de opening zijn ook de receptie, ParkShop en Restaurant/Brasserie geopend.

  Bij Landal De Waufsberg staat lekker eten en drinken hoog in het vaandel. In ons Restaurant drinkt u de lekkerste wijnen, proeft u de beste lokale biertjes en eet u verrassende gerechten uit de streek. De ParkShop biedt de eerste levensbehoeften en dagelijks verse broodjes voor een vorstelijk ontbijt.

  Als uw kinderen plezier hebben dan geniet u ook. Landal De Waufsberg is bij uitstek geschikt als uitvalsbasis om de omgeving en alle kinderactiviteiten te ontdekken die Zuid Limburg biedt. Op het park is een speeltuin aanwezig waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen na een mooie dag.

  Landal De Waufsberg is bij uitstek geschikt om met de mountainbike of fiets de omgeving te ontdekken. Deze fietsen kunt u natuurlijk bij ons op het park huren. Alle villa's zijn voorzien van een eigen inpandige schuur. Hier kunt u uw fiets goed stallen na een dagje touren door de Limburgse heuvels.

  Boek Landal De Waufsberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!