Bekijk grote foto's

Recreatiepark de Tolplas

Restaurant
Broodjesservice
Boodschappenservice
Duikmogelijkheden
Fietsenverhuur
Golf / golfinstructie
Jeu de boulesbaan
 • Beoordeling7.8
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Recreatiepark de Tolplas - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Recreatiepark de Tolplas, Overijssel

  Recreatiepark De Tolplas ligt in het fraaie, groene landschap van Twente, op de grens met Salland. Op recreatiepark De Tolplas vergeet je bijna dat je in Nederland bent. Ideaal voor de rust- en natuurliefhebber en uitermate geschikt voor grote groepen. De luxe groepsaccommodaties hebben voorzieningen voor maar liefst achttien personen. Voor golfliefhebbers is er een 18-holes golfbanen in Hoge Hexel en één in Wierden. I

  Lekker actief bezig zijn of gewoon relaxen, het kan
  In het hart van het park ligt een grote recreatieplas, waar onder meer gezwommen, gevist en gesurft kan worden. In de recreatieplas zit diverse soorten vis, maar voornamelijk kan er gevist worden op karpers. Even verderop kom je een tafeltennistafel, tennis- en jeu de boulesbaan tegen. En voor de jongste gasten is er een speelfort met zandbak aangelegd. Het park beschikt over diverse sport- en spelfvoorzieningen en kenmerkt zich door de combinatie van gastvrijheid, ontspanning en gezelligheid. Jong en oud zullen zich hier uitstekend vermaken.

  Ontdek het groene Twente vanuit Recreatiepark De Tolplas en combineer plezier met natuur!
  Omdat De Tolplas op de grens van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt, zijn golvende heidevelden en uitgestrekte bossen er genoeg dagelijks decor. Een prachtige streek om wandel- en fietstochten te maken. Maar u kunt ook de stad opzoeken en een dagje shoppen in Almelo of Enschede. Of sla een balletje op de golfbanen van Hoge Hexel en Wierden. Met kinderen slaat u vanzelfsprekend Avonturenpark Hellendoorn niet over en ruimt u vast ook tijd in voor de overdekte speeltuinen in Almelo en Borne. Er is zoveel te doen, dat uw vakantie voorbij vliegt. Geniet dus met volle teugen!

  Boek Recreatiepark de Tolplas via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!