Podere Marcigliano

Vijf woningen met gemeenschappelijk zwembad
Rustig gelegen aan de voet van Cortona
Comfortabel ingericht
Op de grens van Toscane en Umbrië
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Podere Marcigliano - kijk voor de beste deals bij:
  &Olives Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Podere Marcigliano, Toscane en Elba

  Podere Marcigliano ligt in de vallei aan de voet van Cortona dat op 500 meter hoogte de Val di Chiana domineert. De kleuren van het landschap veranderen mee met de seizoenen. Cortona dat historisch, architectonisch en cultureel een bezoek meer dan waard is, gaat terug tot de Romaanse of zelfs Etruskische periode. Met een opvallende bloei tijdens de Middeleeuwen werd het vanaf 1411 onderdeel van het Groothertogdom Toscane.

  Podere Marcigliano bestaat uit 2 nieuw gebouwde villa’s. In de eerste villa bevinden zich 3 appartementen (Torreone, La Tufa en Girifalco). Het appartement Girifalco op de 1e verdieping wordt gebruikt door de eigenaar. In het tweede gebouw bevinden zich de andere twee appartementen Corito en Rugapiana. Alle woningen zijn goed en comfortabel ingericht.

  Een grote tuin met grasveld en een gemeenschappelijk zwembad (7x14 meter, 1.50 m diep) staat tot de beschikking van de gasten voor de nodige verkoeling na een dagje sightseeing. De ligging is ideaal: rustig maar niet afgelegen. Het maakt Podere Marcigliano tot een ideale bestemming voor liefhebbers van de natuur maar met de mogelijkheid om de prachtige regio’s Toscane en Umbrië te bezoeken.

  Tips:
  Dagtrip Pecorino & Brunellotour met chauffeur: tijdens deze tour bezoek je een organische kaasboerderij in Pienza met een Pecorino-proeverij met honing en wijn, daarna een Brunello wijnproeverij in Montalcino en een typisch Toscaanse lunch.

  Bezoek Renaissance villa met wijnproeverij: bezoek aan de eeuwenoude Villa La Ripa in de provincie Arezzo. De prachtige villa, de ‘secret garden’ en de kapel met 16e eeuwse schilderingen kun je bewonderen tijdens de tour. De huidige eigenaren van de villa produceren een zeer goede wijn die uiteraard tijdens de tour wordt geproefd.

  Boek Podere Marcigliano via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!