bungalows Perran Sands Holiday Park

8.1
Prachtige ligging
Surfparadijs
Direct aan het strand
Familievriendelijk
Perran Sands Holiday Park - kijk voor de beste deals bij:
De Jong Intra Bekijk
prijs


Over vakantiepark Perran Sands Holiday Park, Zuid West Engeland

Dit gezellige vakantiepark is schitterend gelegen op de kliffen aan de kust van Cornwall. Vanuit het park heeft u een prachtig uitzicht over kilometers lange zandstranden. U bereikt het strand vanuit het park via een hellend pad. Het vakantiepark biedt vele activiteiten voor jong en oud en daarnaast zorgt de fantastische ligging voor uitstekende watersportmogelijkheden (niet op het park zelf).

De faciliteiten omvatten een receptie, café Bar & Grill, pizzarestaurant, minimarkt en entertainment. Verwarmd binnen- en buitenzwembad met zonneterras (geopend ca. 25/5 - 2/9), kinderclubs, sportveld, overdekt kinderspeelparadijs en voetballes. Tegen betaling: lessen in boogschieten en schermen, minibowling, minigolf, biljart, fiets- en kartverhuur, surflessen en wasserette.

In de omgeving zijn vele mogelijkheden voor uitstapjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Eden Project, 's werelds grootste botanische tuin. Of breng een bezoek aan de romantische en mysterieuze ruïnes van Tintagel Castle, volgens de legende de geboorteplaats van King Arthur. Iets verder weg (in Devon) ligt het Dartmoor National Park, waar in beschermd natuurgebied vele schapen en Dartmoor pony's op de open gras- en heidevelden grazen.

Perranporth ligt aan de westkust van de bekende regio Cornwall. Hiervandaan kunt u het Eden Project bezoeken, 's werelds grootste botanische tuin. Of bezoek de romantische en mysterieuze ruïnes van Tintagel Castle, volgens de legende de geboorteplaats van King Arthur. Iets verder weg, in Devon, ligt het Dartmoor National Park, bekend vanwege de Dartmoor pony's. Het vakantiepark Perran Sands biedt vele activiteiten voor jong en oud en heeft een fantastische ligging op de kliffen en omgeven door lange zandstranden.


Boek Perran Sands Holiday Park via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Groot-Brittannië!