Park Zeedijk

Bij Grevelingenmeer
Tussen 2 natuurgebieden
Rust en ruimte
Duurzame bungalows
Gratis wifi
 • Beoordeling8.7
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Park Zeedijk - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Park Zeedijk, Zuid-Holland

  Genieten tussen de natuurgebieden!
  Op het eiland Goeree-Overflakkee ligt dit nieuwe vakantiepark. Een plek midden in de natuur. Geniet op je terras van het vogelgezang. Gelegen tussen de uitgestrekte Slikken van Flakkee en het kleine Oude Dee en op korte afstand van het Grevelingenmeer maakt dit een toplocatie. Op weinig plekken kom je zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Kijk dus niet raar op als er een zeearend voor je vakantieverblijf landt. Om je heen alleen maar rust, het gezang van vogels is jouw achtergrondmuziek.

  Watersporters kunnen hier hun hart ophalen
  Geniet van zon, zee en strand. Het strand ligt slechts 2 kilometer verwijderd van jouw vakantiewoning. Verder kun je natuurlijk lekker suppen en/of windsurfen. Mocht je willen fietsen dan kun je op het park fietsen huren.

  Mocht je een zwembad willen bezoeken dan kan dit ook. Gasten van Park Zeedijk hebben gratis toegang tot het zwembad 't Zuiderdiep in Stellendam. Verder kunnen golfliefhebbers een balletje slaan op de golfbaan Catharinaburg die op 5.5 kilometer van dit park ligt. In Herkingen ligt een jachthaven.

  Op het park zelf heerst vooral rust, natuur en ruimte
  Je viert hier vakantie in nieuwe duurzaam gebouwde vakantiewoningen die allemaal comfortabel zijn ingericht en van alle gemakken voorzien.  Boek Park Zeedijk via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!