Bekijk grote foto's

Park Marina Mookerplas

Unieke woning op het water
Uitzicht op water en jachthaven
Avontuurlijke omgeving
Parkeergelegenheid centraal
Wasserette
Zandstrand 1200m
Vismogelijkheden
Waterrecreatie
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Park Marina Mookerplas - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Park Marina Mookerplas, Limburg

  Dat is nog eens leuk wakker worden op het water In het prachtige Noord-Limburg. Goedemorgen, vanaf jouw woonboot in de Marina Mookerplas heb je een mooi uitzicht op het water en de gezellige jachthaven. Jouw houseboat is compleet ingericht en sommige woonboten hebben zelfs een dakterras. Altijd al eens wakker willen worden op het water, dat kan nu ook in Limburg.

  Wakker worden op het water tijdens jouw vakantie?
  Kies je voor Park Marina Mookerplas dan word je wakker op een mooi ingerichte woonboot en zodra je de gezellige woonkamer binnenstapt, word je begroet door een mooi uitzicht over het water en de gezellige jachthaven. Geniet van een lekker ontbijtje op je waterterras terwijl je geniet van de opkomende zon. En maak langzaam plannen voor de rest van de dag. Ben je graag op en aan het water? Of fiets of wandel je liever de natuur in? Er zijn in Friesland meer dan genoeg wandel- en fietspaden. Bij mooi weer kun je lekker afkoelen door een duik te nemen in de Mookerplas.

  Ook in de omgeving van Marina Mookerplas valt veel te beleven
  Op het grensgebied met Duitsland vind je prachtige natuur. Verwonder je over de vele kleuren bij het bezoek aan de vlinderweide. Laat je inspireren door het prachtige uitzicht over de Mookerheide. En op een zonnige dag kun je lekker een duik nemen in de Mookerplas. Liever op het water dan Huur je een sup, kano of sloep. Kies maar uit en verken de omgeving lekker vanaf het water. Na een dag op of aan het water heb je vast trek. Op nog geen 3 minuten lopen van jouw vakantie-adres kun je heerlijk uitrusten op het sfeervolle terras van Restaurant de Loopplank. Geniet van het schitterende uitzicht vanaf de jachthaven en geniet van een lekker hapje of drankje. De omgeving van Marina Mookerplas heeft voor iedereen iets te bieden, op het water of op het land, zeg het maar.

  Boek Park Marina Mookerplas via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!