Casetta Il Girasole

Prachtige vergezichten, panoramisch uitzicht
Natuurstenen villa in Toscaanse stijl
Gemeenschappelijk zwembad en heerlijk terras
Wijn en olijfolie van de eigenaar
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Casetta Il Girasole - kijk voor de beste deals bij:
  &Olives Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Casetta Il Girasole

  Vakantiepark Casetta Il Girasole, Toscane en Elba

  Schattige stenen villa ideaal voor 2 personen en netjes ingericht.
  Villa Il Girasole bevindt zich op het terrein van een boeren landgoed waar ook de eigenaren wonen. Op de boerderij produceert men wijn en olijfolie, die je kunt proeven en naar wens bij de eigenaar bestellen! Alhoewel het huis in traditionele Toscaanse boerenstijl is ingericht, ontbreekt het zeker niet aan luxe en comfort met behoud van de karakteristieke, warme sfeer van weleer.

  Een ideale plek voor een koppel dat wil genieten van een rustige vakantie. Het huis heeft een fantastisch uitzicht op de omringende kleurrijke heuvels met wijngaarden. De enorme omheinde tuin met zijn olijfbomen, het prachtige zwembad (5 x 12 meter) en een overdekt terras met sofa's in de tuin worden gedeeld met de eigenaar. Een heerlijk verblijf voor lange zomeravonden...Kortom genieten!

  In het dorpje Castiglion Fiorentino, op zo'n 5 km afstand, vind je allerlei winkels voor de nodige boodschappen. Het dorp met haar rijke historie is zeker een bezoekje waard, én perfect voor een typisch Toscaans diner in een van de restaurantjes na een wandeling door de prachtige smalle straatjes. In de vallei passeert de trein die verbinding legt tussen de grote steden van Italië.

  Tips:
  Dagtrip Pecorino & Brunellotour met chauffeur: tijdens deze tour bezoek je een organische kaasboerderij in Pienza met een Pecorino-proeverij met honing en wijn, daarna een Brunello wijnproeverij in Montalcino en een typisch Toscaanse lunch.

  Bezoek Renaissance villa met wijnproeverij: bezoek aan de eeuwenoude Villa La Ripa in de provincie Arezzo. De prachtige villa, de ‘secret garden’ en de kapel met 16e eeuwse schilderingen kun je bewonderen tijdens de tour. De huidige eigenaren van de villa produceren een zeer goede wijn die uiteraard tijdens de tour wordt geproefd.
  Boek Casetta Il Girasole via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!