Bekijk grote foto's

Roompot Park Wijdenes

Mooi nieuw park, autovrij
Luxe accommodaties Ecolodges
Direct aan het Markermeer
In harmonie met de natuur
Ontdek Noord-Holland
Gratis wifi op het park
Duurzaam park
Wandel- en fietsroutes
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Roompot Park Wijdenes - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Park Wijdenes, Noord-Holland

  Roompot Park Wijdenes is gebouwd in een mooie natuurrijke omgeving direct aan het Markermeer. De locatie van dit park in Noord-Holland is perfect voor de natuurliefhebbers en rustzoekers. Het park is autoluw, waardoor je ongestoord over het park kan wandelen. Op het Markermeer kan gezeild worden, wordt veel gekitesurft, en je kan er uiteraard ook in zwemmen.

  De Westfriese Omringdijk, welke direct aan Wijdenes ligt, is Nederlands oudste dijk en omringd heel West-Friesland. Wandelend of fietsend kom je zo uit bij mooie steden als Enkhuizen, Andijk en Hoorn.

  Duurzaamheid
  Roompot Park Wijdenes heeft duurzaamheid als een van de prioriteiten. Alle lodges hebben zonnepanelen om eigen stroom op te wekken, en zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien.

  Met het Markermeer om de hoek is dit park dus een ideale omgeving voor watersporters.
  Ga vanuit je huisje zo kitesurfen, maak een mooie zeiltocht, of neem een verfrissende duik in het meer. Vul eens een picknickmand met lekkernijen en zoek een rustig strandje in de omgeving op. Dat is optimaal relaxen met het hele gezelschap, meer heb je toch niet nodig.

  Van kleurrijke bloembollenvelden tot historische stolpboerderijen en van statige molens tot uitgestrekte weilanden, Wijdenes heeft het allemaal. Zin om even de bruisende gezelligheid van de stad op te zoeken? In sfeervolle steden als Enkhuizen, Hoorn en Medemblik is genoeg te beleven. Je kunt er uitgebreid winkelen en culinair genieten van de lokale specialiteiten. Wil je meer weten over de boeiende geschiedenis van deze streek? Breng dan een bezoek aan het Zuiderzeemuseum of het Westfries Museum. Na zo'n gezellige uitstapje kom je 's avonds weer helemaal tot rust in jouw vakantiewoning op Roompot Park Wijdenes.


  Boek Roompot Park Wijdenes via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!