Park Heerehof

Direct aan de Schoorlse Duinen
Duurzame duinlodges
Sfeervol ingericht voor 2 tot 6 personen
CO2 neutrale verwarming, laadpunten, zonnepanelen
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Park Heerehof - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Park Heerehof, Noord-Holland

  Het nieuwe Park Heerehof ligt aan de voet van de duinen in Schoorl, waar je eindeloos kunt wandelen, fietsen, paardrijden of hardlopen langs de kust. Beleef de natuur van dichtbij in de duurzame duinlodges op dit kleinschalige park. Direct aan de rand van de Schoorlse Duinen kun je genieten van sfeervolle, rietgedekte 6-persoons duinlodges geschikt voor 2 tot 6 personen. De duinlodges zijn zeer comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien zoals snelle WiFi, een luxe keuken, standaard twee badkamers en een fijn terras met buitenmeubilair. Het centrum van Schoorl met supermarkt, winkeltjes, restaurants en het bekende Klimduin ligt op wandelafstand. Op korte afstand ligt het kunstenaarsdorp Bergen.

  Op het park is een winkeltje, een ijssalon en er worden fietsen, e-bikes en mountainbikes verhuurd. Ook kun je bij je bungalow een green egg barbeque met barbequepakket laten bezorgen. Er is een broodjesservice en ook worden er ontbijtpakketten aangeboden.

  Park Heerehof probeert de ecologische voetafdruk van het verblijf in Schoorl zo klein mogelijk te houden. De duinlodges zijn gebouwd met natuurlijke materialen en worden CO2 neutraal verwarmd door middel van pellets. Diverse lodges zijn voorzien van zonnepanelen en oplaadpunten voor de elektrische auto.

  Boek Park Heerehof via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!