Bekijk grote foto's

Marinaparken Residentie Nieuw Loosdrecht

Nieuw vakantiepark met rondom water
Luxe vakantie woningen
Mooie terras met haard bij vakantiewoning
Loosdrechtse Plassen ontdekken
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Marinaparken Residentie Nieuw Loosdrecht - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Marinaparken Residentie Nieuw Loosdrecht

  Vakantiepark Marinaparken Residentie Nieuw Loosdrecht, Noord-Holland

  Wat dacht je van een kleinschalig vakantiepark in Noord-Holland dat omringd is door water en directe aansluiting heeft met de Loosdrechtse Plassen. Klinkt aantrekkelijk toch? Marinaparken Residentie Nieuw Loosdreht heeft een unieke locatie en is een watersportparadijs voor de gasten. Voor een hapje en een drankje kun je terecht rondom de waterplassen. In de plaatsen, Loosdrecht, Breukelen of Loenen aan de Vecht heb je de keuze uit diverse leuke en gezellige restaurants met gezellige terrasjes. Ben je graag onderweg om cultuur op te doen dan is de omgeving perfect. De diverse kastelen, landhuizen en burchten zijn allemaal de moeite waard om te bezoeken. Verder kun je rondom de plassen uitgebreide wandelingen en mooie fietstochten maken.

  Tijdens je vakantie op vakantiepark MarinaParken Residentie Nieuw Loosdrecht logeer je in luxe vakantievilla's
  Je heb de keuze uit luxe sfeervolle en vrijstaande vakantiewoningen voor 4-6 personen. Deze villa's bieden veel privacy en hebben een mooi hardhouten buitenterras met haard. Door de hoge plafonds en grote raampartijen voelen de vakantiewoningen erg ruim. Verder zijn de woningen rookvrij, heb je wifi, en kun je één auto parkeren bij jouw vakantieadres. En om je vakantie direct te starten bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

  Watersporters kunnen hier hun hart ophalen.
  Vanuit het kleine park vaar je via de Stille Plas naar de Loosdrechtse Plassen. Op deze bijzondere plek zul je alles vinden voor een heerlijke vakantie. Gelegen tussen Rotterdam, Amsterdam en Utrecht ligt het Groene Hart. In dit gebied vind je de typische Hollande landschappen en een enorm waterrecreatiegebied, met de Loosdrechtse Plassen als één van de bekendste. En wandelen kun je hier zeker wat dacht je van klompenpad het Zoddenpad een leuke wandelroute van 13 km. Of een heerlijke dag op de fiets rondom de Loosdrechtse Plassen, het kleinste rondje is ongeveer 25 kilometer.


  Boek Marinaparken Residentie Nieuw Loosdrecht via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!