Bekijk grote foto's
Nieuw park in Nederland; opening 17 juli 2020
Direct aan het Markermeer
Ontdek het schier(eiland) Marken met de boot
Bezoek de Zaanse schans, Enkhuizen en Hoorn
Accommodaties in Volendamse stijl
Wandelend Volendam in
Fotos in traditionele klederdracht op de Dijk
Naast recreatiepark Slobbeland
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Landal Volendam - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Volendam, Noord-Holland

  Het nieuwe vakantiepark Landal Volendam wordt geopend op 17 juli 2020 direct aan het Markermeer. Door de ligging in Volendam zit je direct dichtbij veel toeristische trekpleisters van de omgeving. Maar je hoeft er niet per se op uit, alleen in Volendam is er al genoeg te beleven! Zo kan je foto's laten maken op "De Dijk" in traditionele kleding of een bezoekje brengen aan het Volendams Museum, of het Palingsound Museum.

  Met de auto ben je snel op andere toeristische trekpleisters zoals de Zaanse Schand, Enkhuizen, Hoorn of Amstersdam. Maar absoluut hoogtepunt in de omgeving moet toch het schier(eiland) Marken zijn. Dit traditionele vissersdorp kenmerkt zich door de tradionele kleren die nog gedragen worden, en de huizen die op palen staan.

  Op Landal Volendam staan diverse Comfort en Luxe bungalows. Op het park is er geen restaurant of zwembad. Maar op loopafstand zijn er diverse goede restaurants te vinden in Volendam. Voor zwemplezier kan je naar het naastgelegen recreatiepark Slobbeland, of kan je een duik nemen vanaf de steigers in het Markermeer.

  Boek Landal Volendam via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!