Kindvriendelijk vakantiepark
Buitenzwembad
Wellness-gebouw op het park
Restaurant en bar
"Hexentanzplatz" en "Roßtrappe"
 • Beoordeling8.3
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Hotelpark Bodetal - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Hotelpark Bodetal, Niedersachsen en Harz

  Een zeer verzorgd, kindvriendelijk vakantiepark op een toplocatie. Het park ligt op een terrein van ca. 8000 m² direkt bij de ingang van het Bodetal op slechts een paar minuutjes lopen (via de wandelpromenade). Langs deze wandelpromenade staan leuke mythische figuren. Ook loopt u zo via het groene stadspark, dat voor het vakantiepark gelegen is, naar het stadscentrum van Thale.

  Volop wandelplezier door het grote aantal wandelroutes. Bovendien zijn er voor sporters en fietsers ook goede mogelijkheden. Ook is er voor de waaghalzen een mountainbike downhill parcours. Na al die activiteiten is het heerlijk ontspannen in het Wellness-gebouw en in het middels zonne-energie verwarmde openlucht zwembad met ligweide.

  Vanaf het hotelpark Bodetal kunt u de "Hexentanzplatz" en de "Roßtrappe" bekijken die op een berg ernaast gelegen zijn. Volop wandelplezier door het grote aantal wandelroutes. Bovendien zijn er voor sporters en fietsers ook goede mogelijkheden. Ook is er voor de waaghalzen een mountainbike downhill parcours en kunt u paardrijden in de locale manege met binnen en buitenterrein. Optimale sportmogelijkheden verzekerd.

  Na al die activiteiten op hotelpark Bodetal is het heerlijk ontspannen in het Wellness-gebouw en in het openlucht zwembad met ligweide. Ook ontbreken een centrale barbecueplaats en een kinderspeelplaats niet. 's Avonds kunt u eten in het restaurant op het park, "Villa Hubertus". Ook in de 'Biergarten' voor het restaurant is het bij mooi weer goed vertoeven. Een heerlijk aanbod voor gezinnen met kinderen en voor alle levensgenieters!

  Boek Hotelpark Bodetal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!