Bekijk grote foto's

Center Parcs Bispinger Heide Center Parcs vakantiepark

In natuurgebied Lüneburger Heide
Voor sportievelingen
Duiken, wildwaterraften, racketsporten
BALUBA indoor speelparadijs
Aqua Mundo waterparadijs
Health & Beauty Center
Verblijf in Boomhuis of Woonboot
 • Beoordeling7.8
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Winterverblijf
 • Center Parcs Bispinger Heide - kijk voor de beste deals bij:
  Center Parcs Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide, Niedersachsen en Harz

  Als u op zoek bent naar een vakantie waarin werkelijk àlles kan, dan is Center Parcs Bispinger Heide bij Hamburg de ideale keuze. Het park ligt middenin het natuurgebied Lüneburger Heide. Sportievelingen kunnen er hun hart ophalen: duiken, wildwaterraften, racketsporten en nog veel meer. De kleine gasten leven zich dan weer uit in het BALUBA indoor speelparadijs en op de talloze speeltuinen in de buurt van uw cottage. Wilt u even ontsnappen aan de drukte? Voor een zalige massage of een heerlijke gezichtsbehandeling gaat u naar Nature & Spa, het Health & Beauty Center.

  Een uniek verblijf kan u beleven in de nieuwe types verblijf: boomhuis of woonboot; een luxueuze ervaring middenin de natuur.

  In de Aqua Mundo in Bispinger Heide kunt u rustig pootje baden, een gezichtsbehandeling nemen of u lekker laten masseren in Nature & Spa, ons Health & Beauty Center. Maar wat dacht u van een uitstapje naar de Drakenrots of een ritje op de wildwaterbaan. Als u durft, tenminste.

  Fun en actie voor alle leeftijden
  In Bispinger Heide zegt geen enkel kind: 'Ik verveel me'. Ons bungalowpark is dan ook een echt kinderparadijs. Uw kinderen hebben de tijd van hun leven en beleven een fantastische vakantie!

  Spanning en avontuur op het menu
  Als u van spanning en avontuur houdt, kunt u in Center Parcs Bispinger Heide elke dag een nieuwe uitdaging aangaan. Vandaag leert u duiken of gaat u paardrijden door de prachtige regio Lüneburger Heide. Morgen gaat u op zoek naar een adrenalinerush op de Zip Wire of de Big Swing. Of maakt u een uitstapje naar het mondaine Hamburg. U hoeft zich geen moment te vervelen.

  Eten en Drinken
  Tijdens uw verblijf bij Center Parcs hoeft u natuurlijk niet in de keuken te staan, zeker als u de keuze heeft uit maar liefst 5 verschillende restaurants. In Bispinger Heide kunt u met het hele gezin lekker uit eten. Vanavond Family Grill, morgen Market Café en overmorgen misschien pannenkoeken. Na het eten heerlijk ontspannen in uw eigen cottage? Dat kan, maar u kunt ook nog even blijven en genieten van de spectaculaire liveshow, met muziek. Een ideale manier om een avondje uit goed af te sluiten!

  Boek Center Parcs Bispinger Heide via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!