Center Parcs Park Nordseeküste Center Parcs vakantiepark

Op schiereiland Butjadingen
Supergroot Aqua Mundo zwemparadijs
Dichtbij het Friesenstrand
Bezoek belevenis- en dierenpark Jaderpark
Oneindige vergezichten over het wad
 • Beoordeling7.3
 • Groot parkL
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Center Parcs Park Nordseeküste - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  Center Parcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Park Nordseeküste, Niedersachsen en Harz

  Op zoek naar de ideale gezinsvakantie? Kom naar Butjadinger Küste. Dit park is een van de vakantieparken van Center Parcs in Duitsland, vlak bij Bremen. Aanraders zijn een bezoek aan Bremerhaven of mountainbiken in de duinen.

  Ontdek een overvloed aan rust en ruimte aan de Duitse kust. Park Nordseeküste ligt op het groene schiereiland Butjadingen, waar het waddengebied zelfs UNESCO Werelderfgoed is. Wandel heerlijk over het wad of haal al fietsend een frisse neus langs de kust. En ravot met de kinderen op buitenspeelsplaats Friesenstrand.

  Lekker spelen kan natuurlijk ook! De kleinsten hebben de tijd van hun leven op diverse in- en outdoor speeltoestellen of luisteren naar de Voorleesverhaaltjes van Orry. In het vier verdiepingen tellende waterparadijs Aqua Mundo laat je jezelf meevoeren door de Crazy River. En daarna blaas je heerlijk stoom af in de sprookjesachtige 1001- nacht Sauna.

  Een dagje er op uit? Ga shoppen in Bremen of bezoek Bremerhaven en Helgoland. Geniet daarna van de rust in je cottage of in het luxe 4-sterrenhotel met directe toegang tot de tropische Market Dome en de Aqua Mundo. Zomer of winter, het is altijd lekker uitwaaien in Park Nordseeküste.

  Boek Center Parcs Park Nordseeküste via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!