Bekijk grote foto's
Overdekt zwembad
Rustig gelegen aan bosrand
In natuur- en recreatiegebied
Voor wandelaar, fietser en golfer
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Dwergter Sand - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Dwergter Sand, Niedersachsen en Harz

  Landal Dwergter Sand ligt midden in het bos-, hoogveen- en heidegebied van het Thülsfelder Talsperre stuwmeer in Duitsland. Het park is onderdeel van het grote recreatiegebied Oldenburger Münsterland.

  Dit bungalowpark in Molbergen is er om ontdekt te worden door de wandelaar, fietser, golfer en natuurliefhebber. Het park heeft een overdekt zwembad en een 100 m² groot luchtkussen. Uw bungalow, die is van alle gemakken voorzien. En dat allemaal op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens. Dus of u nu de natuur aanbidt, rust zoekt of actief bezig wilt zijn, Landal Dwergter Sand vormt de perfecte locatie. Wat gaat u doen?

  In de omgeving van Landal Dwergter Sand valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes. Er worden diverse activiteiten georganiseerd in de directe omgeving van het park.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Dwergter Sand beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een airtrampoline, midgetgolfbaan, tafeltennistafel en een zwembad.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal Dwergter Sand wordt er tijdens de schoolvakanties een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

  Omgeving van het park
  In het schitterende bos-, heide- en hoogveengebied van Oldenburger Münsterland ligt bungalowpark Landal Dwergter Sand in de plaats Molbergen gevestigd. Dit recreatiegebied is een perfecte plek voor natuurliefhebbers, rustzoekers of voor mensen die lekker actief willen zijn. Een museumbezoek in Cloppenburg, een middag shoppen in Bremen of genieten van het mooie uitzicht bij het stuwmeer Thülsfelder Talsperre, alles kan in deze streek van Duitsland!


  Boek Landal Dwergter Sand via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!