Het Drentse Wold

Aan de rand van het Drents-Friese Wold
Wandelen, fietsen en mountainbiken
Autovrij park
Gratis WiFi
Zwembad vlakbij
 • Beoordeling8.9
 • Bosrijke omgeving
 • Het Drentse Wold - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Het Drentse Wold, Drenthe

  Het park heeft een schitterende ligging in de bossen direct aan de rand van het Nationaal Park Het Drents-Friese Woud, dat met een oppervlakte van ruim 6000 hectare een van de grootste bosgebieden van Nederland is. Hier heersen rust en natuur. Daarom is dit een perfect startpunt voor een mooie wandel- of fietstocht door de gevarieerde natuur met loof- en dennenbossen, zandverstuivingen, heide en beekdalgrasland.

  Door de kindvriendelijk ingerichte woningen, het tegenover gelegen openluchtzwembad en de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie aan een activiteitenprogramma tegenover het park mee te doen, kunnen kinderen hier hun lol op. En nog veilig ook! Het park is namelijk autovrij.

  Vakantiepark Het Drentse Wold zet zich in voor een beter milieu en beschikt daarom over het Green Key Label. Zo gaan ze zuinig om met water, maken ze gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en kunt je ’s avonds uw boek lezen onder een sfeervolle spaarlamp. Ook zijn er individuele energiemeters en slimme thermostaten geplaatst. En dit alles onder voorwaarde dat de kwaliteit en het comfort van jouw als gast altijd gewaarborgd blijft.

  Het park vormt het startpunt voor vele wandel- en fietsroutes, die je leiden door de prachtige omgeving. In het park staan comfortabele, vrijstaande bungalows, die een ieder voldoende privacy bieden. Tevens beschikt het park over speciale huisdiervriendelijke bungalows. Eventueel kun je ook kiezen voor een bungalow met eigen infrarood sauna en zonnebank. In en nabij het park zijn diverse recreatieve voorzieningen.

  Het park is ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele braderieën die er elke zomer in de omgeving worden georganiseerd, een ontspannen dag bij recreatieplas Het Blauwe Meer, dieren spotten in Dierenpark Emmen, het Drents museum in Assen, Speelstad Oranje, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en nog véél meer!

  Boek Het Drentse Wold via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!