Bekijk grote foto's

Bungalowpark Het Drentse Wold

Aan de rand van het Drents-Friese Wold
Wandelen, fietsen en mountainbiken
Autovrij park
Gratis WiFi
Zwembad vlakbij
 • Beoordeling8.9
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Bungalowpark Het Drentse Wold - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Bungalowpark Het Drentse Wold, Drenthe

  Summio Bungalowpark Het Drentse Wold ligt midden in de bossen direct aan de rand van het Nationaal Park Het Drents-Friese Woud. Dit natuurpark is met een oppervlakte van ruim 6000 hectare een van het grootste bosgebied van Nederland. Hier heersen rust, ruimte en natuur. Daarom is dit vakantiepark in Drenthe het perfecte startpunt voor een mooie wandel- of fietsvakantie door de gevarieerde natuur met loof- en dennenbossen, zandverstuivingen, heide en beekdalgrasland.

  Een kindvriendelijk en autovrij vakantiepark in Drenthe
  Door de kindvriendelijk ingerichte woningen en de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie aan een activiteitenprogramma mee te doen, kunnen kinderen hier hun lol op. En nog veilig ook! Het park is namelijk autovrij.

  Vakantiepark Het Drentse Wold zet zich in voor een beter milieu en beschikt daarom over het Green Key Label. Zo gaan ze zuinig om met water, maken ze gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en kun je ’s avonds je boek lezen onder een sfeervolle spaarlamp. Ook zijn er individuele energiemeters en slimme thermostaten geplaatst. En dit alles onder voorwaarde dat de kwaliteit en het comfort van jouw als gast altijd gewaarborgd blijft.

  Comfortabel vakantie vieren in Nederland
  In het park staan comfortabele, vrijstaande bungalows, die een ieder voldoende privacy bieden. Tevens beschikt het park over speciale huisdiervriendelijke bungalows. Eventueel kun je ook kiezen voor een bungalow met eigen infrarood sauna en zonnebank. In en nabij het park zijn diverse recreatieve voorzieningen.

  Het park is ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele braderieën die er elke zomer in de omgeving worden georganiseerd, een ontspannen dag bij recreatieplas Het Blauwe Meer, dieren spotten in Dierenpark Emmen, het Drents museum in Assen, Speelstad Oranje, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en nog véél meer!

  Boek Bungalowpark Het Drentse Wold via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!