Bekijk grote foto's
In de vulkanische Eifel
Buiten sporten
Grootste Nordic Fitness Park van Europa dichtbij
Aqua Mundo zwemparadijs
Mountain biken, wandelen
Binnen speeltuin
Restaurant, Baluba bar
Supermarkt op park
 • Beoordeling7.5
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bergen of heuvels
 • Center Parcs Park Eifel - kijk voor de beste deals bij:
  Center Parcs Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Park Eifel, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Center Parcs Park Eifel ligt midden een uniek vulkanisch natuurgebied. In de zomer kun je hier komen watersporten, in de winter trek je erop uit met de ski's. Puur vakantieplezier in een schitterend decor. En wie liever een dagje in het park blijft, kan zich uitleven in talloze sporten en attracties.

  Een Duits park waar je met het hele gezin een geweldige vakantie kunt hebben
  Midden in een nationaal park, tussen groene vulkaankraters, betoverende azuurblauwe kratermeren en de wijngaarden van de Moezelstreek, ligt Park Eifel. Fietsen, mountainbiken of Nordic Walking; jong en oud kan zich hier uitleven. Lekker zwemmen en spelen met nieuwe vriendjes kun je volop in het zwemparadijs Aqua Mundo. Speelwereld Kids Factory met het BALUBA indoor speelparadijs staat bol van de bezigheden voor de kleintjes. Van klimmen en klauteren tot schuimbalgevechten en een kasteel bouwen van Lego.

  Park Eifel: zorgeloos spelen en genieten in een adembenemende omgeving.
  Nog meer actie? Race over de Nürburgring of bezoek een cool piratenschip in het nabijgelegen Nature Adventure Park. De dag heeft uren te kort in deze avontuurlijke maar veilige omgeving. Na zoveel indrukken biedt de comfortabele cottage een oase van rust. Of ga een hapje eten in één van de restaurants in de Tropische Market Dome. Altijd dagverse producten en een uitgebreide keuze!

  De Eifel ontdekken
  De Vulkaaneifel heeft veel te bieden aan actieve gasten. Maak een leuke wandeltocht en geniet volop van het uitzicht over de Moezel. Wil je even flink fietsen, pak je mountainbike en zeker weten dat je moe terug komt.


  Boek Center Parcs Park Eifel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!