Bekijk grote foto's

EuroParcs Marina Strandbad

Comfortabele en trendy bungalows
Direct aan het water
Rust, natuur en ruimte
In de IJsselvallei
Gratis wifi
 • Beoordeling8.4
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • EuroParcs Marina Strandbad - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad, Gelderland

  Met zijn ligging in de IJsselvallei is het nieuwe Droompark Marina Strandbad een absolute aanrader. Hier ben je aan het juiste adres als echte waterrat of enthousiast watersporter. Met een eigen jachthaven en een strandje aan het meer waar je kan pootjebaden. Doordat het park direct aan de IJssel ligt kan je alle kanten op met je boot. Liever een stukje zwemmen? Dat kan ik het buitenzwembad! Dit zwembad ligt recht naast het restaurant, vanaf het terras kan je de kinderen dus goed in de gaten houden.

  Alles in het teken van water
  Op het park zelf staat alles in het teken van water. Er is een strand voor pootjebaden en zandkastelen bouwen, een haven voor varen en vissen en een zwembad voor duiken en dobberen. Voor lunch of diner schuif je gezellig aan in “Sophia’s Italian”, waar biologische Italiaanse gerechten de smaakmakers zijn.

  Gelderland op zijn best
  In de omgeving zijn Nationaal Park de Hoge Veluwe, Burgers Zoo en prachtige Hanzesteden zoals Doesburg en Zutphen zeker een bezoekje waard. Echte aanrader is het Kröller-Müller museum, als je ook maar enigszins van kunst houdt moet je hier zijn geweest! Iets verder vindt je de Apenheul en Burgers Zoo. Met kleintjes erbij zijn dit erg leuke parken.Terug op het park geniet je in je comfortabele en trendy beach house of chalet van het uitzicht, de rust en natuurlijk van elkaar.

  Boek EuroParcs Marina Strandbad via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!